Eвропейският шампион Реал Мадрид подготвя нов голям трансфер следващото лято. След

...
Eвропейският шампион Реал Мадрид подготвя нов голям трансфер следващото лято.
След
Коментари Харесай

Реал подготвя нов голям трансфер

Eвропейският първенец Реал Мадрид приготвя нов огромен трансфер идващото лято.

След привличането на Едуардо Камавинга и Орелиен Чуамени в последните две лета на хоризонта се появява името на Джуд Белингам - състезател, кадърен да покрие всички позиции в халфовата линия.

Англичанинът наподобява ще бъде цел №1 на испанците и, макар че интервенцията е едвам в начален етап, „ Лос Бланкос “ са все по-убедени, че той е играчът, от който имат потребност, твърди „ Marca “.

Следващото лято цената му ще бъде към 100 милиона евро - сума, която Реал Мадрид може да си разреши.

Първоначалните диалози и подготовката към прехвърлянето на англичанина започнаха преди година, само че в този момент се минали на стадий, в който към този момент се разясняват съответни суми.

Белингам е единствено на 19 години, само че към този момент сподели, че е кадърен да играе на такова равнище, на което доста малко други могат да се похвалят на тази възраст. И той го прави, носейки капитанската лента на тим като Борусия Дортмунд.

Англичанинът отхвърли опцията да премине в отбора като Манчестър Юнайтед, с цел да подпише с германците единствено на 17 години и развиването му оправда това решение.

Ръководството на Реал Мадрид знае, че би трябвало да подмладят халфовата си линия и Белингам може да способства доста от качествата, които има – той към този момент има способността да играе добре и в отбранителен проект, да задава темпото и да доближава до противниковото наказателно поле с топка в крайници.

Това, което също е доста ясно във „ Валдебебас “ е, че те не търсят пряк заместител на Лука Модрич или Тони Кроос, а се стремят да изградят друга полузащита, която да издържи десетилетие, като тази, образувана от Кроос, Модрич и Каземиро.

На „ Сантиаго Беррнабеу “ знаят, че ще срещнат сериозна конкуренция за Белингам от тимове от Висшата лига, измежду които другият главен претендент за подписа му Ливърпул, а също по този начин Челси и Манчестър Сити.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР