Теодор Христов е кандидат за народен представител от листата на

...
</TD
>Теодор Христов е кандидат за народен представител от листата на
Коментари Харесай

Теодор Христов, БСП: На пациентите не бива да се гледа като на ходещи торби с пари

Теодор Христов е претендент за депутат от листата на " Българска социалистическа партия за България " в 16 МИР - Пловдив. Той е едно от младите лица, представляващи социалистите. Завършил е бакалавърска степен по " Аграрна стопанска система " в Аграрен университет Пловдив и магистърска степен в Пловдивски университет " Паисий Хилендарски " – компетентност " Счетоводство и разбор ". От 2014 година работи в областта на счетоводството. Включва се в акцията, с цел да върне на гласоподавателите вярата, че измежду политиците има и естествени хора, които желаят да бъдат запомнени с положителни каузи в интерес на обществото, а не за персонална полза.

Според Теодор хората в нашата красива страна заслужават доста повече от това, което оферират ръководещите. Младите би трябвало да осъзнаят, че даже и те да не се занимават с политика, политиката дефинира огромна част от живота им, както и този на техните близки. " Решенията, които се взимат от властимащите стават част от нашето всекидневие и рано или късно се сблъскваме с тях ", безапелационен е младият претендент. Именно поради това смята, че хората би трябвало да гласоподават - с цел да покажат, че не са удовлетворени от това, което се случва от към този момент много години в страната ни. В случай, че не желаят още от ГЕРБ / ППДБ / Движение за права и свободи, те би трябвало да гласоподават. Така ще понижат тежестта на купените гласове, на подвластните от локалните дерибеи в дребните обитаеми места и ще дадат вяра на идните генерации, че могат да се развиват и да живеят в България.

Част от нещата, които би трансформирал, с цел да усъвършенства живота на хората, са тези, които водят до дълбоката демографска рецесия в България. На първо място – качествено опазване на здравето. Според него е време да се реализира здравната промяна, която толкоз години се отсрочва. Болниците не би трябвало да са търговски сдружения и на пациентите не трябва да се гледа като на ходещи торби с пари.

На второ място би трябвало да се промени стопанската система на страната посредством: транспарантно финансиране на дребните и междинни предприятия от Българската банка за развиване, а не наливане в огромни корпорации; понижаване на административната тежест за тях. България е страната с най-вече работещи небогати в Европейски Съюз. Това би трябвало да се промени, да се вкара необлагаем най-малък приход, фамилно подоходно облагане и други ограничения, които са част от платформата на " Българска социалистическа партия за България ".

На трето място, само че не по значимост, Теодор слага належащата промяна в образованието. Счита, че би трябвало да се вкара единна модерна методика, която да е ефективна; да се върне професионалното обучение и интеграция на бизнеса към него; да се предлага повече процедура в действителните професионални сфери, в сравнение с теория; да се усилят учителските заплати, което допуска повече мотивация и конкуренция в учителската колегия.

Въпреки че е млад, Теодор акцентира, че неналичието на огромен опит в политиката се поправя с времето и при комбиниране на силата и непримиримостта на младите с опита и експертизата на дългогодишни експерти в Българска социалистическа партия, могат да се изковат ефикасни оферти за законодателни промени, които да спомогнат за по-добрия живот в България. Пред очите му се е развил един порочно-циничен модел, който си е настоящ и през днешния ден, а това в допълнение го стимулира да се бори за смяна. Вижда корупцията по всички етажи, поправки на поправки на поправки, слугинаж към посолства, разрушена обществена система и куп други несправедливи неща.

Теодор Христов декларира, че 10-годишният му опит като счетоводител му дава опция да прегледа много аспекти на разнообразни бизнеси от вътрешната страна. При честите си контакти с институциите вижда много проблеми, които вместо да оказват помощ за развиването на бизнеса, по-скоро пречат. Отчита, че хората, които управляват страната, би трябвало да схванат, че при добре работеща стопанска система, при повече приходи за хората, ще има и повече доходи в хазната.

За Теодор е значимо да се грижим за тези, които нямат благоприятни условия, за възрастните хора, децата и за хората в неравностойно състояние. Моралът е едно от нещата, които също са от значително значение за него, а на пръв взор той съвсем липсва в политиката. " Не може през днешния ден да имаш мнение за нещо, а на следващия ден да си на 180 градуса. Подобни образци в родната ни реалност доста ", регистрира той с оскърбление.

Можете да гласувате за Теодор Христов с номер 24 в бюлетината и преференция 105.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР