EVN България впечатли с рекламата си, която зрителите имаха възможност

...
EVN България впечатли с рекламата си, която зрителите имаха възможност
Коментари Харесай

EVN България впечатли с нов рекламен клип

EVN България впечатли с рекламата си, която феновете имаха опция да видят за първи път на при започване на месец май в народен ефир. Иновативен, прочувствен и със мощно обществено обръщение, са единствено част от определенията, с които може да бъде разказано видеото на енергийния снабдител. То пресъздава първата среща след доста години сред акушерки от пловдивски лечебни заведения и деца, които преди време те са израждали.

Лайтмотивът в рекламата са светлината, топлината и благодарността към дамите, които оказват помощ за появяването на новия живот. "Благодаря ти, че ме има " е посланието на порасналите към този момент деца към акушерките. Във видеото се вижда тяхната откровена изненада от срещата, защото те не са знаели авансово за нея. Били поканени на Античния спектакъл под претекст, че ще участват на концерт на група "Остава ", която извършва своя ария във видеото.

Вълшебно преживяване, огромна изненада, доста прочувствено събитие, почувствахме се извънредно специфични. Така от своя страна разказват събитието акушерките, които са в „ основната роля “ в новата реклама. Почти всички са единомислещи, че са трогнати от тази обществено изразена признателност към труда им. „ Много е прелестно, когато някой ти каже, че ти е благодарен “, споделя Даниела Ваклинова от болница „ Селена “ в Пловдив, която е с 25-годишен стаж като акушерка.



Колежката ѝ Мария Благоева от Втора градска болница "Свети Панталеймон ", също в Пловдив, споделя: "Беше огромна изненада, нямам думи да опиша възторга си и благодарността за това, което направиха за нас и че ни поканиха ".

„ Бях доста разчувствана от тази среща. Дори малко се натъжих, тъй като в никакъв случай не се бях замисляла същински за тази жена, която е помогнала на майка ми да ме роди. Това беше доста хубав, прочувствен и кондензиран миг “, споделя 24-годишната Маринела Беделева, която е едно от „ децата “, участващи в рекламата.

Почти всички акушерки от видеото споделят, че огромната задоволеност от това да оказват помощ на новородените да дойдат на бял свят е това, което компенсира компликациите в специалността и неособено високото й финансово заплащане. Дори и тези, които имат над 40 години стаж, не престават да работят на драго сърце и старание и нито една от тях не желае да замине в чужбина, където трудът им би бил по-скъпо обезщетен. Споделят, че желаят да оказват помощ на български бебета да поемат първата си глътка въздух – идея, почтена за почитание, която EVN България поддържа в този момент, ще поддържа и в бъдеще.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР