Ето и подробности за акцията рано тази сутрин във Варна:В

...
Ето и подробности за акцията рано тази сутрин във Варна:В
Коментари Харесай

ОДМВР – Варна: Благодарим на протестиращите, проявили разбиране и оказали съдействие на служителите ни!


Ето и детайлности за акцията рано тази заран във Варна:

В ранните часове на деня във Варна е проведена специализирана полицейска интервенция за възобновяване на публичния ред. В палатките, разпънати в кръстовището пред община – Варна, са установени 17 души, които са известени, че би трябвало да изоставен пътното платно на булеварда и да реалокират платките, с цел да бъде възобновен нормалният трафик и публичен ред.

Поради отхвърли да изпълнят полицейското предписание, в полицията са отведени двама мъже, където са им формирани АУАН по член 9, алинея 3 от Закона за движение по пътищата и по Закона за Министерство на вътрешните работи за несъблюдение на полицейско предписание. След предупреждение да не нарушават публичния ред, са освободени.

Към момента е възобновено придвижването в кръстовището пред общината, което беше блокирано с палатков лагер. 

Ръководството на ОДМВР – Варна изрича признателност към протестиращите, показали схващане и оказали подпомагане на чиновниците. Многократно е изразявана позицията, че полицията уважава и подсигурява правото на жителите да стачкуват спокойно в отбрана на своите права, само че това не би трябвало да става с цената на жестоко нарушение на правата на останалите жители да се придвижват свободно.

Отново призовава всички граждани да съблюдават Конституцията и законите на страната.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР