Естер Хикс е американска писателка и лектор. Тя, заедно със

...
Естер Хикс е американска писателка и лектор. Тя, заедно със
Коментари Харесай

Законът на привличането действа така: спираш нещата, които искаш, с мисли за тяхната липса. Мисли, че ги имаш, и ще ги имаш

Естер Хикс е американска писателка и преподавател. Тя, дружно със брачна половинка си Джери Хикс, са създатели на поредност книги за учението на Абрахам, представящо Закона за привличането и механизмите, по които той работи. Днес ще споделим с вас няколко цитата, които ще ви оказват помощ по пътя към реализирането на вашите стремежи и постигането на живота, за който мечтаете…

1. Най-големият подарък, който можеш да дадеш на друго човешко създание, е личното ти благополучие.

2. Ако нещо, което искаш, към момента се бави, повода е единствено една: фокусираш се повече върху неговото неявяване, в сравнение с вярата, че Вселената ще го изпрати в живота ти.

3. Във всеки един миг ти проправяш пътя към личното си бъдеще. Ти непрестанно „ прожектираш “ своите упования за бъдещето върху своите бъдещи преживявания. Следователно, с цел да промениш преживяванията си, би трябвало да промениш упованията си.

4. Ако искаш нещо доста мощно и в случай че мощно вярваш, че ще пристигна в живота ти, Вселената ще ти го изпрати.

5. Ти си този, който взема решение какъв живот искаш да живееш. И Вселената ще ти го даде – ще ти изпрати хората, местата и събитията, с цел да начертае живота, който си изискал за себе си.

6. Можеш да стигнеш от мястото, на което си, до мястото, на което искаш да бъдеш. Но за задачата би трябвало да спреш да обръщаш внимание и да се оплакваш от нещата, които не харесваш там, където си.

7. Когато промениш метода, по който гледаш на нещата в живота си, нещата в живота ти стартират да се трансформират.

8. Животът е непръсканата смяна. Така че, няма по какъв начин да си „ зациклил “, където и да било, в каквото и да било. Просто отказваш да го видиш.

9. Не е твоя работа да определяш по какъв начин ще се случат нещата, които искаш. Това е работа на Вселената. Твоята работа е просто да ги поискаш. И да си убеден в настояването си.

10. Да се чувстваш добре е еднакво да усещаш връзката си с Първоизточника. Да се чувстваш зле е еднакво да се противопоставяш на тази връзка.

11. Не е въпросът в това да контролираш мислите си. Просто би трябвало да се научиш да ги ръководиш.

12. Случва се да имаш отрицателни мисли. Нормално е. Но щом усетиш, че в теб се заражда отрицателна страст, щом усетиш появяването на отрицателна мисъл, стой! Където и да си, каквото и да правиш, каквато и да е обстановката. Просто стой и започни да мислиш за нещо, което те кара да се чувстваш добре.

13. Нищо не изважда на напред във времето неприятното в другия толкоз бързо, колкото когато се фокусираш върху него. Нищо не изважда на напред във времето положителното в другия толкоз бързо, колкото когато се фокусираш върху него.

14. За да промениш нещата в живота си, мисли за това какви искаш да бъдат, а не за това какви са.

15. Когато приемеш, че задачата ти е да си благополучен, ще се фокусираш върху нещата, които ти носят наслада, а не върху тези, които не те карат да се чувстваш добре. Резултатът от това да се фокусираш единствено върху мисли, които те карат да се чувстваш добре, е, че създаваш за себе си живот, изпълнен с благополучие и наслада. Живот, изпълнен с всичко, което желаеш…

Инфо: http://mostzaknigi.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР