Елизабет Втора е под медицинско наблюдение в Балморал, след като

...
Елизабет Втора е под медицинско наблюдение в Балморал, след като
Коментари Харесай

Тревога в Англия! Викат лекари за кралицата, Уилям и Чарлз п...

Елизабет Втора е под здравно наблюдаване в Балморал, откакто лекарите признаха, че са загрижени за здравето й, заяви Бъкингамският замък, представен от BBC.

" След спомагателна оценка тази заран лекарите на кралицата изрекоха угриженост за здравето на Нейно Величество и предложиха тя да остане под здравно наблюдаване ", се споделя в изказването.

" Кралицата се усеща удобно и в Балморал на този стадий ", споделят придворни. 

Близките й за осведомени за обстановката и принц Чарлз и Камила са хукнали към Балморал, заяви " Daily Mail ", представен от dir.bg. Натам пътува и Уилям, херцогът на Кеймбридж.
 
Съобщението за динамичната смяна в положението й е ден откакто 96-годишната кралица се отдръпна от виртуално провеждащо се съвещание на консултативния й Таен съвет в сряда, тъй като лекарите я посъветваха да си почива.

Премиерът Лиз Тръс сподели, че " цялата страна " е " мощно разтревожена " от новината.

" Моите мисли, а и тези на хората в нашето Обединено кралство - са с Нейно Величество кралицата и нейното семейство в този миг ", добави тя.

Кралицата назначи госпожа Тръс за министър-председател в Балморал във вторник, вместо да пътува до Лондон за събитието.

По време на своето 70-годишно ръководство кралицата нормално е имала визита с новия си министър-председател в Бъкингамския замък.

Тя е в лятна почивка в шотландския си дом от юли.

Лидерът на лейбъристите сър Кийр Стармър сподели, че е " мощно угрижен " от новината, до момента в който първият министър на Шотландия Никола Стърджън сподели, че е " надълбоко загрижена " и изпраща своите положителни мисли и благопожелания на кралицата.

Първият министър на Уелс Марк Дрейкфорд също праща своите най-хубави пожелания от името на народа на Уелс.

Появиха се спекулации, че тя е паднала и това била повода за паниката към нея.  

Но кралския специалист Робърт Хардман споделя: " Изявленията от двореца по отношение на здравословното положение на кралицата са необикновени. Бъкингам нормално не издава бюлетини за здравето на кралицата, в случай че не е значимо ".

Фактът, че фамилията се събира в Балморал, е индикативен за сериозността на обстановката, написа още BBC.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР