Елена Рибакина преустанови участието си на Ролан Гарос. Всеки момент

...
Елена Рибакина преустанови участието си на Ролан Гарос. Всеки момент
Коментари Харесай

Една от големите фаворитки е аут в Париж: Елена Рибакина не излезе на корта за мача си на РГ

Елена Рибакина прекрати присъединяване си на Ролан Гарос. Всеки миг представителката на Казахстан, която беше измежду главните любимци за купата в Париж, поради обстоятелството че се намираше в серия от осем следващи победи, трябваше да излезе на корта за дуела си от третия кръг във френската столица против Сара Сорибес Тормо, само че до такова стичане на събитията не се стигна.

Шампионката от WTA 1000 конкуренцията в Рим незабавно показа повода зад решението си, като става дума за простуда и висока температура, които тормозят международната номер 4 в последните два дни. Новината е повече от ужасна най-много за самата за Рибакина, която очевидно се наслаждаваше на най-хубавия си тенис върху клея за пръв път в своята кариера и имаше действителен късмет да нападна купата от Откритото състезание на Франция, само че в последна сметка присъединяване ѝ привършване след отричане без игра, до момента в който Сорибес Тормо е единствената облагодетелствана в тази ситуация и продължава напред към осминафиналната фаза, където чака победителката всред Беатриз Хадад Мая и Екатерина Александрова.

No.4 seed Elena Rybakina has withdrawn from the draw due to illness, with Sara Sorribes Tormo advancing to the Round of 16 by walkover.

Details
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР