Абитуриентите ще трябва да си предвидят повече джобни, ако смятат

...
Абитуриентите ще трябва да си предвидят повече джобни, ако смятат
Коментари Харесай

Глобяват с 50 лева абитуриенти през прозореца на колите

Абитуриентите ще би трябвало да си плануват повече джобни, в случай че считат да спазят традицията за шумни автошествия от учебния двор до ресторанта. По 50 лв. ще би трябвало да платят и водачът, и пасажерът, в случай че зрелостник се вози отвън прозореца на колата. А 10 лв. ще коства удоволствието да се надува клаксона.

" Глобата за потреблението на звуков сигнал е 10 лева, въпреки всичко е нарушаване. Ако се подава през прозореца, значи също, че пътува, без да е сложил предпазен колан, за което се плануват 50 лева, лидерът също търпи глоба ", изясни Мария Ботева от " Пътна полиция ".

Тя напомни, че има случаи на празнуващи, които карат след приложимост на алкохол и опиати. Полицията няма да подмине това, увери тя.
Униформените припомнят също, че са неразрешени пиротехническите средства с регионите на църкви и елементарно запалими предмети. Призивът към зрелостниците е да честват отговорно, без да заплашват здравето си и това на близките.

Полицията към този момент е огледала редица обекти, където младежите ще честват. Проведени са срещи с разнообразни учебни управления, с цел да бъдат планувани ограничения за сигурност, обменена е информация и с Изпълнителната организация " Автомобилна администрация ", заяви Милорад Йорданов от " Охранителна полиция ".

Той уточни, че към този момент са направени огледи на регионите към учебните заведения. Текат и беседи с родители, възпитаници и учители.

Полицията към този момент е говорила и с кметовете по тематиката за запазване на публичния ред. С частните охранители към този момент са разисквани и ограниченията за инспекции в заведенията.

Полицията ще следи за дейностите на престъпния контингент, както и за нетипично паркирани коли. Засилен надзор против наркоразпространението ще има към учебните заведения, сподели Йорданов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР