Електрическият мотоциклет LiveWire на Harley-Davidson, който видяхме миналата година, бе

...
Електрическият мотоциклет LiveWire на Harley-Davidson, който видяхме миналата година, бе
Коментари Харесай

Harley-Davidson показа “чопъра на електрическите велосипеди

Електрическият мотоциклет LiveWire на Harley-Davidson, който видяхме предходната година, бе възпрепятстван от проблеми в производството на батериите за модела и ориста му към момента е неразбираема.
 Harley-Davidson LiveWire - първият електрически мотоциклет на Harley-Davidson излиза до седмици
Всичко за премиерата на първия електрически Harley-Davidson

4500 километра гратис зареждане за всеки продаден мотоциклет

Вместо да залага на втори сходен модел, паметната марка избира да се насочи към изцяло нова, само че не толкоз далечна за бизнеса й ниша - тази на електрическите колела.

Наскоро Harley-Davidson разгласи, че дъщерното й сдружение Serial 1 Cycle Company, кръстена на Serial Number One, най-стария мотоциклет на компанията, ще зарадва почитателите си със страховит електрически велосипед още идната пролет.
 Снимка 502882

Именно дизайнът на първия мотор на марката е вдъхновението зад велосипеда.

Засега не се издават никакви секрети по отношение на техническите параметри на возилото, само че фотосите вършат всичко, с цел да ни накарат да го чакаме с неспокойствие.

TechCrunch разкриват, че електрическият велосипед ще е с асистирано задвижване на педалите, а шефът на Serial 1 Арън Франк споделя, че велосипедът ще се стреми да предложи " независимост и завършения ".
 Снимка 502884

От фотосите виждаме забавен микс от супер ретро претекстове, като кожените ръкохватки и винтидж седалката с пружини да вземем за пример, само че чакаме при появяването си байкът да ни изненада и с добра батерия и благонадежден мотор.

Впечатление обаче вършат огромната кутия на мотора и ремъкът, който замества обичайна верига.
 Снимка 502883

Уви, в фотосите не виждаме LCD екрани или датчици, с каквито разполагат хай-енд моделите в сегмента, само че може би тъкмо това ще е очарованието на велосипеда на Harley-Davidson - ретро рокерски профил с съвременна, електрическа " душа. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР