Експертите смятат, че Solana (SOL) е готова за по-значителни корекции

...
Експертите смятат, че Solana (SOL) е готова за по-значителни корекции
Коментари Харесай

Премина ли върхът на Solana и дали тази криптовалута може да е следващият ви печеливш избор?

Експертите считат, че Solana (SOL) е подготвена за по-значителни корекции през идващия интервал.

Междувременно доста крипто запалянковци предложиха VC Spectra (SPCT) като една от най-хубавите криптовалути на сегашния пазар заради забележителните ѝ характерности и впечатляващи награди.



Нека разгледаме по-подробно последните резултати на SOL и SPCT и да разберем коя е най-хубавата криптовалута за наблюдаване в този момент.

> > КУПЕТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА < <

Обобщение  

  • Solana (SOL) може да поевтинее под $45 до края на 2023 година
  • VC Spectra (SPCT) предлага 900% облага преди формалното стартиране на пазара.

Прогноза за цената на Solana: Може ли SOL да падне под $45?

Цената на Solana (SOL) се увеличи с 4.91% в границите на седем дни, от $57.59 на 22 ноември до $60.42 на 29 ноември. Мечките на Solana (SOL) обаче предизвестяват, че токена може да се потопи под $45 до края на 2023 година, в случай че не успее да поддържа затваряния над $60 през идващите придвижвания на цената на криптовалутата SOL. Експертите показват нарасналата пазарна волатилност на Solana (SOL) като един от главните фактори за тази песимистична прогноза за цената на Solana.

Освен това анализаторите считат, че Solana (SOL) може да навлезе в нескончаем отрицателен тренд заради връзката на платформата с борсата FTX и нейния спорен създател Сам Банкман-Фрийд. Също по този начин Solana е един от токените, към които SEC неотдавна се насочи като към нерегистрирани скъпи бумаги в желае си от 20 ноември против Kraken .

От друга страна, забележителните скокове на Solana (SOL) във връзка с дневните транзакции накараха разнообразни специалисти да предложат по-оптимистична позиция. Според неотдавнашна позитивна прогноза за цената на Solana, Solana (SOL) може да нарасне над прага от $70 до края на декември.

В последните вести за Solana, на 20 ноември Phantom разгласи новия Cross-Chain Swapper , който дава опция на потребителите да свързват токени сред Етериум и Solana.

VC Spectra (SPCT) набира голяма скорост като една от най-хубавите криптовалути за вложение през 2023 година

VC Spectra (SPCT) е актуален децентрализиран хедж фонд , който предлага разнообразни жизнеспособни капиталови благоприятни условия в границите на по-широката крипто промишленост. Освен това осиновителите на SPCT получават ранен достъп до изключителни отстъпки от ICO-та и дивиденти преди стартирането на VC Spectra на крипто тържищата.

От друга страна, VC Spectra (SPCT) дава извънредно усъвършенствани логаритми и системи за търговия, задвижвани от изкуствен интелект , които разрешават на потребителите да търгуват с оптималната сигурност и при минимални опасности . Също по този начин притежателите на VC Spectra (SPCT) могат да наблюдават напредъка на своите вложения посредством невероятните образни принадлежности на платформата.

По този метод вложителите на VC Spectra (SPCT) могат да откриват най-печелившите трендове в актуалните софтуерни стартъпи и одобрените блокчейн планове и да извличат усъвършенствани облаги от своите умни вложения в нишовия пазарен бранш. На всичкото от горната страна осиновителите на VC Spectra (SPCT) могат да получат изключителни хонорари, като обзет най-добре оборудваните планове в границите на разрастващата се област Web3 .  

VC Spectra (SPCT) набра повече от $2.4 милиона по време на частната си сийд продажба и сега се намира на стадий 5 от предварителната продажба. Макар че сега SPCT се предлага единствено за $0.077 , вложителите може да получат невероятни облаги, когато SPCT скоро се увеличи до целевите $0.080 и скочи с 900% по отношение на цената от стадий 1 от $0.008.

Експертите обаче считат, че възвръщаемостта сигурно ще скочи след старта заради няколко фактора, като да вземем за пример авангардния механизъм за дефлационно изгаряне на VC Spectra и ненадминатата действителна функционалност на токена. VC Spectra (SPCT) е на път да се издигне над съперници като Solana (SOL) и да се трансформира в идващото огромно име в крипто пространството, тъй че не забравяйте да следите токена, като при възможна инвестиция може да спечелите скъп бонус върху всички депозити !  

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra (SPCT) тук:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР