Експертите представиха 4-те най-добри напитки за събуждане, сред които не

...
Експертите представиха 4-те най-добри напитки за събуждане, сред които не
Коментари Харесай

Това са четирите най-добри напитки за събуждане, изключващи кафето

Експертите показаха 4-те най-хубави питиета за пробуждане, измежду които не участва кафето, написа Zdrave.to.

Според специалисти, доста хора избират да пият чаша кафе заран, с цел да получат задоволително сила, нужна им за интензивността денем и нарасналото внимание, когато се приготвят за дълготрайна работа, изключително при започване на седмицата.

Други здравословни питиета обаче се оправят още по-добре с тези задания. Например, чаша мляко с резанчета банан и ягода ще обезпечи на тялото калций, което дава чувство за задоволеност в продължение на дълги часове. 

В същия лист е и зеленият чай, който съдържа голямо количество антиоксиданти, което е освен предварителна защита на редица болести, само че и отбрана против онкологични болести.

Топла вода с лимон съвършено почиства организма от токсините. Напитката укрепва имунната система, забавя стареенето на организма, намалява равнищата на кръвната захар и усъвършенства сърдечно-съдовата активност.

Кокосовата вода има не по-малко потребни свойства, които съдържат безчет минерални и витаминни субстанции, които позитивно работят върху положението на нервната система, давайки интензивност за дълго време.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР