Екран от ново поколение с диагонал 6,2 инча и резолюция

...
Екран от ново поколение с диагонал 6,2 инча и резолюция
Коментари Харесай

Umidigi Z2 – изключителен фаблет с чист Android 8.1

Екран от ново потомство с диагонал 6,2 инча и резолюция FHD+ 2246x1080 пиксела обезпечава комфорт при сърфиране и гледане на видео

Umidigi Z2 идва с чист Android 8.1 – най-актуална версия на мобилната платформа

Много консуматори избират огромните смарт телефони, наричани също фаблети, за повече комфорт при сърфиране в интернет и гледане на видео, както и чистата версия на Android, която не ги обременява с непотребни детайли и приложения. Точно такова устройство ще ви представим през днешния ден.

Екран с диагонал 6,2 инча е първият признак на Umidigi Z2 – един извънреден фаблет под ръководство на чист Android 8.1, предлаган от онлайн магазина Tomtop на цена от $248,99 сега. Разкошният IPS екран, изрязан в горния край сходно на iPhone X, поддържа резолюция FHD+, или 2246×1080 пиксела, и е изпълнен в настоящото съответствие 19:9 за повече отвесна повърхност при уеб сърфиране и по-поглъщащо, необятно видео.

Umidigi Z2 се отличава с огромен 6,2-инчов екран, изрязан в горната част

Моделът се отличава също с първокласен корпус от метал и стъкло, със заоблени краища, тънка рамка и преливащи се цветове – безспорно, това е дизайнерско решение, което съчетава технология и изкуство. Фаблетът пасва идеално на ръката и има стилно, първокласно лъчение.

Претенциозният външен тип на Umidigi Z2 е подсилен от мощен хардуер, който обезпечава безкомпромисно потребителско преживяване при нормалните занимания с мобилни устройства – видео, музика, игри, работа с приложения, сърфиране в интернет, снимане и другарство в обществени мрежи. Моделът стъпва на осемядрен чипсет MTK6763 Octa Core 2.0GHz, допълнен от голям размер памет – 6GB RAM и 64GB ROM, плюс слот за уголемение с microSD карти до 256GB.

Umidigi Z2 има четири камери – двойна съществена и двойна селфи камера

Производителят наляга и на камерите, а те са четири на брой – двойна съществена камера 16.0MP+8.0MP и двойна предна камера за селфи 16.0MP+8.0MP. Предната камера се употребява и от функционалността за лицево различаване, която прибавя сигурност и улеснение при достъп и отключване на смарт телефона, наред със скенера на пръстов отпечатък, ситуиран на гърба под главната камера.

Umidigi Z2 се доставя отключен за прилагане във всички публикувани мобилни мрежи – 2G, 3G и 4G, като поддържа и VoLTE диалози с HD качество, когато такива се оферират от мобилните оператори. Моделът е оборудван с два микрофона, представител и реверсивен порт USB Type-C за зареждане и слушалки (в комплекта е включен адаптер 3,5-мм към USB). Предвидени са два слота за сим карти, безжични модули Wi-Fi (802.11 a/b/g/n) и Bluetooth 4.0.

Екранът на Umidigi Z2 в съответствие 19:9 е съвършен за гледане на видео

Батерията с потенциал 3850 мАч обезпечава пълноценно потребление на фаблета в границите на целия ден, с поддръжка на технология за бързо зареждане 18W (зарежда изцяло батерията за 80 минути). Смартфонът идва с авансово конфигурирана, най-актуална версия Android 8.1 Oreo и всички известни услуги на Гугъл.

Този в действителност извънреден фаблет Umidigi Z2 е наличен за поръчки сега на цена от $248,99 (€214,38) в световния онлайн магазин Tomtop, с безвъзмездна доставка до България. Устройството има размери 15,34×7,44×0,83 см и тежи 165 грама. В комплекта са включени още заден калъф, адаптер за слушалки (3,5-мм към USB Type-C), захранващ адаптер, Type-C кабел, протектор за екрана, игла за сим картите и управление за потребителя.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР