Едва 24-годишна красивата Амбър Рахи тежеше внушителните 300 килограма. Момичето

...
Едва 24-годишна красивата Амбър Рахи тежеше внушителните 300 килограма. Момичето
Коментари Харесай

Момиче свали 200 килограма, но възникна нов огромен проблем

Едва 24-годишна красивата Амбър Рахи тежеше внушителните 300 кг. Момичето безусловно бе подвластно от храна.

Обстоятелствата обаче я принудиха да промени фрапантно метода си на живот и да се трансформира от грозното пате в един хубав лебед. Как обаче Амбър съумя да смъкна грандиозните 200 кг? Ще ви разкрием в идващите редове.

Ще ви разкажем и какво шокиращо нещо я споходи незабавно, откакто тя се отърва от тях.

Заради наднорменото си тегло жителката на Орегон към този момент не можеше да се движи сама и се постановяваше да се придвижва посредством профилирана електрическа инвалидна количка. Именно заради тази причина Амбър се върна назад при фамилията си, тъй като към този момент нямаше по какъв начин да се грижи сама за себе си.

Освен това Амбър получи зараза и се разболя тежко. Девойката реши, че здравето й е доста по-ценно и реши, че ще даде всичко от себе си, с цел да отслабне.

Първата стъпка към триумфа бе присъединяване й в програмата „ С тегло над 300 кг ”. Специалистите в плана помогнаха на 24-годишната американка да смъкна много килограми, а по-късно й направиха специфична коремна интервенция. Крайната победа обаче към момента беше надалеч. З да се избегнат затруднения, Амбър трябваше да губи по 10 кг всеки месец.

Хранейки се вярно тя съумя да реализира резултат от минус 8 кг всеки месец и след време се подложи на повторна интервенция.

Съвременната медицина е в положение да направи същински чудеса, само че без упоритостта на Амбър, всичко щеше да бъде на вятъра. Половин година по-късно Амбър бе свалила още 42 кг. След малко повече от година тя загуби още 143 кг.

Това е същинска победа. Тук обаче се появи голям проблем, който меко казано шокира решителната госпожица. Кожата й просто овисна. Без да има с какво към този момент да бъде запълнена. Тогава Амбър осъзна, че пъкълът с интервенциите не е завършил и, в случай че желае да бъде красива, ще се наложи да се подложи още една, другояче просто ще върви по улиците и ще наподобява на голям Шар Пей.

Благодарение на следващата намеса Амбър се отърва и от непотребната кожа, а по-късно имаше дълъг и сложен интервал на възобновяване. След като видя обаче фигурата си след няколко месеца в огледалото, тя осъзна, че всички старания са си коствали.

Амбър обаче даже не възнамерява да стопира и да се задоволи с постигнатия резултат. Момичето се придържа към режим на здравословно хранене, постоянно спортува и посещава психолог. В последна сметка доста постоянно казусът с непотребните килца е най-много в главата ни, не мислите ли?

Харесайте  и във Facebook, където ще намерите още доста потребни и забавни четива за всеки!

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР