Едно от най-обичаните от таблоидите звездни семейства най-накрая пусне феновете

...
Едно от най-обичаните от таблоидите звездни семейства най-накрая пусне феновете
Коментари Харесай

Виктория Бекъм проговори за грозната изневяра на мъжа си Дейвид Бекъм

Едно от най-обичаните от таблоидите звездни фамилии най-сетне пусне почитателите в своята спалня. Дейвид и направиха взривяваща поредност от 4 епизода за „ Нетфликс “, в която описаха за най-тежките моменти посред им от минаващия за благополучен техен брак.

Спайската за пръв път приказва намерено за болката, през която е трябвало да премине, когато таблоидите гръмнаха с новината, че обичаният й Дейвид има спекулация с асистентката си Ребека Лус. И до ден сегашен това е единствената жена, за която се твърди, че е съумяла да накара футболиста да кривне от правия път и да размени Виктория. Ребека от своя страна имаше наглостта да се назова втората брачна половинка на Дейвид, което й обезпечи популярност и участия в редица тв излъчвания.

Действието се развива в най-тежкия миг, когато Бекъм подписва с Реал – Мадрид преди 20-ина години и двамата би трябвало да живеят разграничени.

Виктория споделя, че по това време с Дейвид се били отчуждили.

„ Светът беше против нас, а ние бяхме един против различен. Преди Дейвид да отпътува за Мадрид, ние бяхме дружно, бяхме дружно против всички, бяхме свързани. Но по-късно и след всички клюки за аферата – даже не мога да опиша какъв брой мъчно беше “ – изплака болката си Виктория Бекъм.

Източник: „ Уикенд “

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР