Актьорът Петър Дочев, който от известно време е екранен партньор

...
Актьорът Петър Дочев, който от известно време е екранен партньор
Коментари Харесай

Петър Дочев изплащал жилищен кредит с квартиранти

Актьорът Петър Дочев, който от известно време е екранен сътрудник на Деси Стоянов в предаването „ Преди обед “ по bTV, разкри, че е съумял да изплати жилищния си заем, отдавайки две от трите спални в жилището си на квартиранти. Той пускал обявите в уебсайт за краткосрочни наеми. Признава, че нямал различен избор, защото купил просторния си апартамент в много сложен миг – малко преди да остане без работата поради връхлетялата ни коронавирус пандемия.

 

Тогава Дочев към момента бил кадър на Младежки спектакъл „ Николай Бинев “, само че решил, че е най-добре да внесе смяна в професионалния си живот. За неприятен шанс обаче уцелил тъкмо интервала, в който коронавирусът набирал скорост и по този начин визиите му, че ще си откри задължения бързо и елементарно, се разрушили на пух и прахуляк.

 

Изпаднал в много сложна обстановка, защото с изключение на от средства да се устоя, се нуждаел и от такива, с които да покрива внушителния заем, който бил изтеглил за четиристайното жилище. За разлика от мнозина обаче, той нито се шашнал, нито пък се депресирал от създалата се непредвидена обстановка, минимум пък се тормозил.

Вместо това приел обстановката като предизвикателство, каквито постоянно посреща с одобрение в живота си.

 

Дори когато нямал постоянни приходи и изясненост какво ще прави, той си разрешавал да отхвърля задължения, които не му харесват. Очевидно му е помогнала и вътрешната настройка, че ще се оправи, защото той в действителност бързо намерил метод да си обезпечи нужния месечен бюджет, присъединявайки се към известна платформа, в която притежатели на жилища отдават парцелите си или единствено стаи от тях чартърен за къс интервал, като в хотел.

 

Така скоро почнал да посреща квартирантите си, които пренощували в двете свободни спални от жилището му, от което припечелвал сносно.

Не единствено успявал да изплаща с лекост заема си, а и се запознавал с хора от разнообразни краища на света, доста от които били много цветни и запаметяващи се, а и част от запознанствата прераснали в другарства, продължаващи и до през днешния ден. Отдавал спалните чартърен в продължение на 2-3 години и изплатил заема си.

 

В упоменатия интервал обаче не всичко било без спънки, и несъмнено не липсвали спешни обстановки. Веднъж отдал двете спални на двама афганистанци, само че щом се върнал вкъщи, ги заварил с жена, за която незабавно заподозрял, че е жрица на любовта. И се оказал прав, несъмнено. Поканил въпросната жрица да си върви, след което провел кардинален диалог с афганистанските си посетители за разпоредбите.

 

Освен с отдаване чартърен на двете спални, Дочев закърпвал бюджета си и с вложения в акции. Той от много време се интересувал от финанси и благоприятни условия за онлайн търговия. И въпреки да не е на високо професионално равнище, заниманието му се оказало приемливо доходоносно. Той не подхваща огромни финансови опасности, а влага дълготрайно като в множеството случаи се съветва с другари, които са експерти в сферата.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР