Единайсет политически организации са регистрирали успешно свои листи с кандидати

...
Единайсет политически организации са регистрирали успешно свои листи с кандидати
Коментари Харесай

Единадесет партии и коалиции издигнаха кандидати за депутати от Пазарджишко

Единайсет политически организации са записали сполучливо свои листи с претенденти за народни представители от Пазарджишко за идния избор на 2 април. Сред тях са както към този момент известните партии и обединения, по този начин и нови, чиито имена за първи път се появяват в актуалната предизборна битка. Най-обемните листи са с до 16 имена, най-малката - единствено с едно.

ГЕРБ-СДС още веднъж залага на Екатерина Захариева като лидер на листата си, която е с 16 души. Толкова са и претендентите на " ИТН ", а отпред още веднъж е Станислав Балабанов. Стоян Таслаков пък води листата на " Възраждане " за района, тя също е с 16 имена.

В Районната изборна комисия в Пазарджик са импортирани документите за листата на Движение за права и свободи, а решението се чака да излезе през днешния ден. Партията за следващ път се доверява на Делян Пеевски като лидер. Очаква се до крайния период свои листи да записват още Българска социалистическа партия и " Продължаваме промяната ".

Не липсват и нови играчи на политическата сцена. Като Коалиция " ВЪН от Европейски Съюз и НАТО ". Тя сплотява партиите “България на труда и разсъдъка “, " Кой - подготвеност, отговорност и истина “ и “Нация “. Мадлена Николова Пенчева-Кирчева води листата, която е от трима претенденти. Нова коалиция е и “Неутрална България “ с водач Деница Сидерова, а преди всичко в листата за Пазарджик е Андриан Атанасов. Само с по един претендент са листите на Политическа партия " Социалистическа партия Български път " - Кирил Димов, и Политическа партия “Българско национално обединяване “ - Стоян Тодоров.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР