Един от най-колоритните и запомнящи се участници в Игри на

...
Един от най-колоритните и запомнящи се участници в Игри на
Коментари Харесай

Гатьо: Виолета ми се усмихва по Арената, а после ме нарича Ганьо

Един от най-колоритните и запаметяващи се участници в " Игри на волята " 5 напусна предаването и се раздели с фантазията си за огромната победа и премията от 100 000 лв..

Веднага след своето отпадане Пеньо Гатевски - Гатьо гостува в формалния подкаст на Игри на волята - , където открехна вратата към своя персонален живот и показа за всички инциденти, през които е минал в най-екстремното телевизионно риалити в българския ефир.

Още със стъпването си на Арената Гатьо се причисли към племето на Гладиаторите , където трябваше да потвърди своите лидерски умения. Щастието на командосът от Пловдив не продължи дълго, тъй като в една от кастинг борбите в предаването, той беше покорен и се причисли към тима на Амазонките .

Пред водещата Ива Иванова той показа: " Почувствах се потиснат, когато ме открадна Виктория " и добави, че в този миг за него шоуто е завършило.

В началото на предаването Пеньо Гатевски - Гатьо беше един от най-недолюбваните играчи, само че доста бързо по-късно се трансформира в любим на цяла България. Откъсването му от напълно мъжкото племе на Гладиаторите и присъединението му към Амазонките беше една от най-коментираните тематики при започване на сезона, а до последния ден на неговия престой всички чакаха да облече жълтия екип .

Разочарован той показа: " Амазонките ме излъгаха " и макар приликата на цветовете с обичания му футболен тим, той изрично съобщи: " Не сложих екипа на Амазонките, тъй като няма нищо общо с този на Ботев! ".

В " След Игрите ", формалният подкаст на Игри на волята, Пеньо Гатевски - Гатьо открехна вратата към своя персонален живот и неговите близки, като показа и за най-големите си страхове :

" Страх ме е да не се случи нещо с някой мой непосредствен. Други страхове нямам! Другите страхове се преодоляват. Всеки човек го е боязън ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР