Разходите за грижи за деменция могат да скочат до £90

...
Разходите за грижи за деменция могат да скочат до £90
Коментари Харесай

Разходите за грижи за деменция „могат да скочат до £90 милиарда годишно“, като семействата плащат по-голямата част

Разходите за грижи за деменция могат да скочат до £90 милиарда годишно до 2040 година без незабавни дейности на държавното управление, демонстрират нови проучвания през днешния ден.

Обществото на Алцхаймер предизвестява, че цифрата към този момент е достигнала £42 милиарда, като фамилиите поемат тежестта на разноските, свързани с опустошителната болест. Използвайки записи на 26 000 души за седем години, проучването на благотворителната организация демонстрира, че околните им поемат цели 63% от всички разноски за деменция.

Бъдейки паника за „ забравената рецесия “, организацията прибавя разноски за диагнозата съставлява по-малко от 1,4% от разноските за опазване на здравето при деменция. Той предизвестява, че неналичието на ранна диагностика води до това, че фамилиите са „ оставени да събират частите “ с „ пагубни разноски по-нататък “.

Кейт Лий, основен изпълнителен шеф на Alzheimer Society, сподели: „ Един на всеки трима души роден през днешния ден ще развие деменция. Това е най-големият проблем със здравето и грижите на наше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР