КЕЙПТАУН, Южна Африка (AP) — Спасителните екипи в Южна Африка

...
КЕЙПТАУН, Южна Африка (AP) — Спасителните екипи в Южна Африка
Коментари Харесай

Спасителните усилия за десетки изчезнали при срутването на сграда в Южна Африка са подсилени от още 1 оцелял

КЕЙПТАУН, Южна Африка (AP) — Спасителните екипи в Южна Африка не престават в понеделник с напъните си да намерят оживели, които към момента са в капан под руините. седмица след сриването на жилищна постройка в градеж.

Надеждите им бяха засилени през уикенда, когато един от строителните служащи беше открит жив след шест дни без храна и вода.

Властите споделиха, че 24 строителни служащи, които са били на обекта, когато съборена незавършена пететажна постройка са доказани мъртви, до момента в който други 28 са изчезнали, което покачва опцията броят на починалите в последна сметка да надвиши 50.

Повече от 600 служби за незабавна помощ и различен личен състав са взели участие в търсенето на оживели измежду останките на постройката в град Джордж на южния бряг на Южна Африка, която се срути предишния понеделник.

Имаше 81 служащи на обекта, когато се срути, а 29 бяха извадени жив, сподели градът. В него се споделя, че 13 от тях остават в болница, без да се дават детайлности за положението им. Градът...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР