Голямата награда Най-зелена компания в България“ за 2024 година в

...
Голямата награда Най-зелена компания в България“ за 2024 година в
Коментари Харесай

„Девин“ ЕАД е „Най-зелената компания в България“ за 2024 година

Голямата премия „ Най-зелена компания в България “ за 2024 година в четиринадесетото издание на годишния конкурс „ Най-зелените компании в България “ завоюва “Девин ” ЕАД, оповестиха от компанията. Лидерът на пазара на минерална и изворна вода в България зае призови места в общо четири категории в влиятелната конкуренция.

„ Устойчивата стопанска система е измежду главните бизнес цели на „ Девин “. Радваме се, че напъните, които поставяме от години за запазване на околната среда, запазването на биоразнообразието, както и стремежът ни да осигуряваме на пазара артикули с чиста, натурална вода с грижа за здравето на потребителите и с почитание към природата получиха своето справедливо самопризнание. Нашата съществена цел е да свързваме хората и природата за един по-здравословен живот – през днешния ден и в бъдеще, и да се трансформираме от компания с позитивно влияние в такава, която употребява бизнеса като мощ за положително и има важен принос в сфери, които надалеч надвишават икономическите измерения, “ показа Петя Манастирска, управител „ Устойчиво развиване и качество “ в „ Девин “ ЕАД.

„ Девин “ завоюва оценки в следните категории:
„ Зелени артикули “ за новата бутилка създадена от 100% рециклирана пластмаса; „ Зелена самодейност “ за тригодишната стратегия за залесяване на опожарената гора в местността Сечемека в Родопите; „ Зелени партньорства “ за сертификацията си като B Corp и напъните, които поставя за популяризирането на международното придвижване в България посредством партньорския план B Corp Café и „ Наръчникът на B Corp фирмите “, който издаде, с цел да подтиква повече бизнеси в България да се трансформират в компании, които творят добро; „ ESG водач “ за цялостната си политика, обвързвана с устойчивото развиване, опазването на природата и новаторството в използването на EGS практиките.
За влиятелните награди на състезанието тази година се конкурираха над 100 плана и начинания. Призовете регистрират към цялото общество кои са фирмите, организациите и личностите у нас, които в действителност организират виновни политики и се грижат за околната среда.
Източник: novinionline.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР