Ромеш Ранганатан е най-известен с това, че кара хората да

...
Ромеш Ранганатан е най-известен с това, че кара хората да
Коментари Харесай

Животът на Ромеш Ранганатан извън екрана – сексуален живот тип „ризото“, сърцераздирателна битка за здравето и деца

Ромеш Ранганатан е най-известен с това, че кара хората да се смеят, само че има доста неща, които почитателите може да не знаят за него.

От пристрастяването му към татуировките до сърцераздирателните му здравословни проблеми, 46-годишният комедиант е претърпял доста възходи и падения през годините - и неговата рядко виждана брачна половинка е до него на всяка крачка от пътя.

Бащата на три деца довечера (12 май) ще бъде хазаин на премиите BAFTA дружно с сътрудника си комедиант Роб Бекет, като церемонията ще отпразнува някои от най-феноменалните телевизионни гении от миналата година.

>

Докато Ромеш се приготвя за една от най-вълнуващите вечери в календара на английския шоубизнес, Mirror хвърля взор към персоналния живот на комика надалеч от сцената...

Рядко срещана брачна половинка

Ромеш е женен за брачната половинка си Лийза, като двойката за пръв път се срещнаха, до момента в който работеха в приблизително учебно заведение в Кроули. Тя беше в катедрата по драма, до момента в който той преподаваше математика - само че връзката сред...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР