е основна част от разкрасяващата рутина всеки ден и всяка

...
е основна част от разкрасяващата рутина всеки ден и всяка
Коментари Харесай

Спрете да правите това преди лягане

е съществена част от разкрасяващата рутина всеки ден и всяка вечер. След точно разчистване на лицето с един или два продукта нормално дамите минават към серум, а по-късно нанасят овлажнител. Вие евентуално вършиме същото точно тъй като по този начин смятате за вярно. Е, става известно, че тази стъпка меко казано споделя играта на кожата ни.

Д-р Даниел Дж. Голд е еластичен хирург с дълготраен опит и многочислени пациенти, които са минали през ръцете му. В профила си в Instagram той дава скъпи препоръки, свързани с грижата за кожата на своите почитатели. Точно там той изяснява за какво хидратирането на лицето преди сън не е чак толкоз добра концепция и до какви последици може да докара то.

Специалистът изяснява, че нашите кожни кафези са проектирани по този начин, че да минават от основата на мембраната към повърхността на кожата и по-късно да падат. Това е натурален развой, който освобождава лицето ни от мъртвите кожни кафези.

 2366190

Този развой нормално се случва през нощта! Затова, в случай че нанасяте овлажнител вечерта и незабавно по-късно си легнете, всичко, което вършиме е да задържате тези мъртви кожни кафези залепени върху кожата ви. А мястото им сигурно не е там. Задържането им върху лицето ви може да докара до задръстване на порите, поява на петна и акне.

Затова запомнете - овлажнителят не е наложителен за нанасяне вечер. Дори не е целесъобразен. Единственото, което вършиме ползвайки го е да прахосвате скъпите си артикули и да вредите на кожата си. Можете да употребите маска за лице, която е с по-лека формула.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР