Дядо Влайчо е един от най-могъщите пророци, раждали се по

...
Дядо Влайчо е един от най-могъщите пророци, раждали се по
Коментари Харесай

Пророкът Дядо Влайчо за 2022 г.: Чакат ни страдания и недоимък!

Дядо Влайчо е един от най-могъщите пророци, раждали се по нашите земи. Влайо Жечев от Коньово е предсказал не едно и две събития от историята на България, дал е доста препоръки на заболели и измъчени хора, които са го търсили за помощ, и е бил сравняван с Ванга, като даже самата тя казвала, че той бил по-голям ясновидец от нея.
Част от пророчествата му са съхранени на хартия и след неговата гибел, а ето какво е споделил феноменът за идващата 2022 година

„ В целия свят плодородието ще бъде нищожно заради воюващи и заради огромното повишаване на земните поданици и неправилното систематизиране на богатствата ще има оскъдност – недостиг от първа нужда. Скъпотията ще върви напред и бързо парите ще станат изобилни, само че незадоволството ще го има “.

„ Ще пристигна време, когато зеленчуците ще стават все по-отровни. Те порастват в земята и покрай нея. Плодовете за разлика от тях са на високо и одобряват повече слънце. Тук е и повода зеленчуците да бъдат по-замърсени “, казвал пророкът. „ Вие няма да повярвате, само че ще пристигна време, когато мъжете ще носят обици и ще си поставят забрадки и ленти на косите. Те ще стартират да наподобяват на дами, а дамите – на мъже. Светът ще се побърква. Но няма по какъв начин – и това ще би трябвало да се изживее... Затуй ви споделям: в случай че е потребно да се мине през пъкъла, вие продължавайте да вървите, без ни за момент да спирате, нито да се обръщате обратно “, подрежда още феноменът от Коньово.

„ Светът няма да се умиротвори. Русия ще се заинтересува повече, само че отново с самообладание ще чака да дава от своята си алена багра на всички нации и ще играе роля на предтеча в делото на работничеството по целия свят. Германия ще съумява, Америка едвам ще резервира сама себе си. Англия ще загуби територии, сили и въздействие. Франция ще бъде на три разграничена: фашизъм, работничество и свободно мислещи общества, и ще следва несъзнателно мистиката на Германия. Италия ще си събере силите и ще има триумфи. Япония ще напредва. Турция ще бъде в огромно усложнение. Гърция ще изгуби. България заради молитвите на духовните общества не ще бъде въвлечена във война “, предсказва за ориста на света през 2022 година дядо Влайчо.

За хората той споделя: „ Поради помрачаването и огромното зло духовете на човешките същества ще бъдат извънредно нервни и психологично заболели, само че страданията, мъчнотиите и страховете ще пораснат дотам на огромен безпорядък. Общо хората ще бъдат доста нетърпеливи, ще бъдат сръдливи, ще обичат яденето, спокойствието, само че те ще им липсват, след това брат с брата ще се съди, ще се появят доста обири и други беди “. Следващото му знамение планува катарзис. „ Ще има почистване... И за нищо на света няма да бъде това, което хората се надяват и чакат. То е нещо, което човешкият жанр още не е виждал, не е чувал и даже не е подозирал за него. Това висшо „ филтриране на души “ ще стане посредством силата на Природата. Българският корен е здрав, бездънен и жилест. Нацията ни ще оцелее в задаващите се изпитни “.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР