Енерготерапевтката Севинч Балакчъ е родена на 25 януари 1954 г.

...
Енерготерапевтката Севинч Балакчъ е родена на 25 януари 1954 г.
Коментари Харесай

Лечителката на Стефан Данаилов: 3 клечки кибрит и морска сол пазят от болести и магии!

Енерготерапевтката Севинч Балакчъ е родена на 25 януари 1954 година в с. Нова махала, община Батак. Завършила е селскостопанския колеж в Пазарджик.

Работила е като учителка. Преди повече от 15 години стартира да получава видения за разнообразни събития у нас и по света, които по-късно се случват. Лекува с ръце и билки.Тя е помогнала да стотици българи, измежду които и известни персони и политици. Приживе самият Стефан Данаилов бе споделил в свое изявление, че е извънредно признателен на Севинч, която го вдигнала на крайници със своите билки.

При нея най-често идвали заболели с молба за помощ. „ Не изведнъж се образуват заболяванията. Затова би трябвало да сме положителни. Иначе в процеса на лекуването неприятната сила не се губи. Тя се събира в близост и в случай че човек не може да я пречисти и пренасочи, стартира да разрушава. Когато церя, не на всеки ми се дава да оказа помощ. Ракът да вземем за пример се дължи на слаба имунна система и мощна душевна болежка. Тогава тия кафези, които са изродени, намират слабите места и нападат. Може да си здрав, само че в случай че са налице двете условия за развиване на рака, единствено след два месеца здрав човек може да легне болен. Освен това постоянно карам страдащия да потърси повода за болестта си, тъй като постоянно я има. Знам, че не е елементарно да се пребориш със себе си. Но би трябвало да я има и благодарността – към себе си, към другите, към всичко. Ето, ние разрушавам земята и кой я възвръща – никой. Тя сама се възвръща. И ние сме по този начин, можем сами да се възстановим от всичко, стига да желаеме “, изяснява Севинч.

Тя дава и скъпи препоръки по какъв начин да се пазим от неприятни сили и заболявания. „ Сред природата да бъдат, да прегръщат дърветата. Балансът на хората се уравновесява, като допрян с чело, ръце, колене земята и се помолят. Опитайте, ще се почувствате прелестно. Изкопайте една дупчица в земята и заровете там краката си с върха на пръстите. Няма значение дали ще плачете, пеете или викате. Поискайте примирение на душата. След това наложително би трябвало да благодарите на земята и на Господ. После заровете тая дупка и тръгнете напред. Драснете три клечки кибрит и се помолете на силата на огъня. Ще се почувствате като нов човек. Използвайте и най-обикновената морска сол за филтриране на организма. Най-лесното е да се обливате с нея и въображаемо да изхвърляте всичко неприятно в тази вода. След това през мигли пробвайте да погледнете към слънцето, като дишате надълбоко.

После въображаемо притеглете тази сила вътре в себе си. Ако не намирате излаз от нещата пък, се поставете въображаемо вътре в някакъв триъгълник. После погледнете мъничкото цвете край вас и пробвайте да създадете контакт с него, нежността да усетите. Тогава ще разберете, че казусът ви е незабележим “, поучава лечителката. Севинч познава билките чудесно и знае кои са скъпите им качества. Тя предлага на всички да пият жълт кантарион, корени от дилянка, мента, маточина, мащерка, без захар и вместо кафе. Това са растения, които освен се грижат за здравето, само че имат и магични свойства да ни пазят от непознато вмешателство, неприятни сили, уроки и вълшебства.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР