През април ще се навършат 31 години от смъртта на

...
През април ще се навършат 31 години от смъртта на
Коментари Харесай

Последните думи на Слава Севрюкова: Иде гибелна война, до 2025-а всички българи да се приберат у дома!

През април ще се навършат 31 години от гибелта на неразгадания феномен Слава Севрюкова. Пророчицата, за която самата Ванга споделя, че е била по-могъща от нея, си отива от този свят вечно през 1991 година, само че последните ѝ предсказания, преди да издъхне, едвам в този момент се сбъдват.
За това свидетелства писателят и откривател на паранормалното Христо Нанев, който повече от 3 десетилетия се е посветил на дешифриране на качествата на свръхфеномена Слава Севрюкова, за която издава книги и режисира документален филм. Пред самия него гадателката споделя някои от най-емблематичните си пророчества. Едни от последните ѝ думи обаче предсказват войната, която бушува в днешни дни.

„ Иде гибелна война! Предупреждавайте младежите, които са зад граница, някъде от 2022 докъм 2025 година всеки да се е прибрал в България. Да си идват тука, тъй като стартират едни международни катаклизми и там, където е земя – няма да бъде повече земя. Хората ще оцелеят по високото. А те да се връщат в България, тъй като тя е предпазена свише територия от тези катаклизми “, споделила феноменалната ясновидка. Още едно от последните си предсказания тя изрича, до момента в който показва пръстите на двете си ръце и споделя: „ Два пъти по толкоз държавни управления ще се сменят, преди да пристигна положителното за българския народ.”Това значи 20. Сметнато от този момент насам по думите на Севрюкова, напълно скоро България би трябвало да стигне напредък.„ Ще изтекат черните времена. По нашите земи нещата ще се трансформират към положително. Когато с гръм и тропот нахлуе злото и всичко наподобява непоправимо погубено, внезапно ще настане поврат. Като прогонени от подивели ветрове ще се разпилеят разбойниците, които с десетилетия са грабили страната. Ще дойдат почтени хора, милеещи за нея “, споделила още Слава пред Христо Нанев.

Слава Севрюкова е родена на 5 декември 1902 година в Нова Загора, тогава Княжество България. Дарбата ѝ е потомствена, наследява я от своята майка Мария, която бае, лекува с билки и врачува.
Семейството е многочислено и оцелява в мизерия, а мълвата за неповторимите ясновидски качества на Слава се носи из цялото градче. Близките ѝ са обезпокоени да не бъде набедена за вълшебница и още малолетна я омъжват за Степан Севрюков – украински белогвардейски бежанец.
Слава е единствено на 16 години и по това време се грижи безплатно за ранените в лазарета, наоколо до дома ѝ, където среща Степан – тежко ранен в крайници. След сватбата си се преселват в град Шипка, наоколо до Шипченския манастир, където неотдавна са се венчали. Тя от самото начало криела качествата си от своя мъж, само че той въпреки всичко разбрал и вгорчил живота ѝ.Степан бил недодялан и доста ревностен. Започнали да се местят из цялата страна. Заселили се в Княжево и Слава постъпила на работа в Тъкачната фабрика в София, само че постоянно боледувала и претърпяла седем интервенции. Страдала от воден плеврит, черният ѝ дроб мъчно се възстановявал, а перитонитът я оставил без деца. После съумели да построят дребна къщурка в региона на днешния квартал „ Овча купел “. Все отново сбъднали фантазията си да имат дете – взели момиченцето на трагичен вдовец и го кръстили Иванка. С годините проблемите сред Слава и Степан се засилили.

Той непрекъснато бил пийнал, постоянно ѝ посягал. Не след дълго болен тежко, само че тя не го оставила. Грижила се за него с обич до последно. Ясновидските занимания са рискови през целия живот на Слава – преди 9 септември се криела от църквата, а след 9-и – от властта. Последните години от живота ѝ протичат в апарта­мент в столичния квартал „ Овча купел-2 “. Съжителства с Иво Лозенски, който се грижи за нея, семейства, пазари. Тогава тя е на 60 година, а той на 28 година, студент, помощник в Минно-геоложкия институт, който е безпределно впечатлен от дарбата ѝ. Става нейна дясна ръка. Слава не стопира да приема хора даже когато е към този момент парализирана.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР