Отборите на Астън Вила и Ливърпул завършиха наравно 3:3 в

...
Отборите на Астън Вила и Ливърпул завършиха наравно 3:3 в
Коментари Харесай

Астън Вила и Ливърпул поделиха по точка в луд мач

Отборите на Астън Вила и Ливърпул приключиха наедно 3:3 в среща от предпоследния 37-ми кръг на британската Висша лига. И до момента в който за мърсисайдци изходът на дуела не беше от голяма важност за крайното класиране, то домакините от Бирмингам направиха доста значима крачка към присъединяване в Шампионската лига наесен.

Срещата стартира ужасяващо за момчетата на Унай Емери, които се оказаха догонващи в резултата още във втората минута, откакто международният първенец с Аржентина Емилиано Мартинес си вкара безразсъден автогол. 10 минути по-късно Юри Тилеманс изравни, само че още преди почивката „ алените “ стигнаха до ново попадение, дело на Гакпо.

Ливърпул стартира стремително и втората част, като в 48-ата минута се разписа една от младите очаквания Джаръл Куанса – 1:3. Астън Вила обаче не се съобщи и след страховит заключителен взлом стигна справедливо до точка. В воин за домакините се трансформира Джон Дуран, който бе прецизен на два пъти в последните 5 минути. Преди това попадения на Уоткинс (Астън Вила) и Елиът (Ливърпул) бяха анулирани от ВАР поради засада.

Така, кръг преди края на сезона Ливърпул е бетониран на третото място със 79 точки. В последния кръг Юрген Клоп ще може да си вземе уместно прощаване на „ Анфийлд “ против Уувс.

Астън Вила пък ще завърши акцията с аудиенция на намиращия се в убийствена форма Кристъл Палас.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР