Лиза Блъдър, която беше треньор на женския баскетболен отбор на

...
Лиза Блъдър, която беше треньор на женския баскетболен отбор на
Коментари Харесай

Лиза Блъдър се оттегля като треньор на жените в Айова, след като ръководените от Кларк отбори достигнаха последните 2 мача за титлата на NCAA

Лиза Блъдър, която беше треньор на женския баскетболен тим на Айова в последните две игри от шампионата на NCAA, се отдръпва след 24 години отпред на Хокийс.

Блъдър направи изказването в понеделник, пет седмици откакто Айова загуби от Южна Каролина в мача за националната купа и суперзвездата Кейтлин Кларк приключи кариерата си в колежа.

„ Няма спор, че това предишният сезон беше необикновен заради толкоз доста аргументи и не бихме могли да реализираме достиженията си без всички вас “, сподели тя. „ След края на сезона прекарах време с нашите студенти-атлети и треньори, преглеждайки сезона и подготвяйки тези, които не престават напред, за това, което следва.

„ С това пристигна и персонално съзерцаване за това какво е означавало това пътешестване за мен, по какъв начин най-добре да подкрепям тази стратегия и по какъв начин наподобява бъдещето за фамилията ми и мен. След като отделих известно време със брачна половинка ми Дейвид, ми стана ясно, че съм подготвена да се отдръпва. ”

Блъдър беше 528-254 в Айова, в това число...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР