Приживе голямата пророчица Ванга пращала хора за поклонение и молитва

...
Приживе голямата пророчица Ванга пращала хора за поклонение и молитва
Коментари Харесай

Любимата икона на Ванга разваля магии

Приживе огромната пророчица Ванга пращала хора за поклонение и молитва пред чудотворната икона на Богородица от Роженския манастир. След молитва пред нея тя можела да лекува, да разтуря вълшебства и да подарява с деца.

„ Ванга имаше две обичани икони. Едната се намира в къщата музей в Петрич, а другата е Роженската Дева. Тя ѝ беше най на сърце. Що народ прати тука преди време Ванга. Болни от нерви, млади и остарели, които са пред бракоразвод. После и доста се връщаха да благодарят, задето Божията майка ги е избавила “, описват възрастни хора от региона.

Като причина се акцентира, че иконата от Рожен е измежду дребното чудотворни копия в международен мащаб на фамозната Иверска Богородица от Атон. За нея има пророчества, че точно тя ще оказва помощ на хората в последните времена, в които живеем сега, преди идването на Антихриста и Второто пришествие на Иисус. Приживе Ванга определяла святото изображение като уникат – едно от най-чудотворните в целия свят. Всевиждащата жена постоянно когато можела, идвала в манастира да се помоли за здраве. Обикновено обаче нямала доста време от толкоз хората, дето я чакали пред портата. Земляци на пророчицата споделят, че поради това другари са ѝ носили цветя, които са пренощували пред лика на Богородица. Там те получавали божия берекет да чистят от уроки и зли сили.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР