Коли са били буквално удавени от бурята, застигнала столицата днес.

...
Коли са били буквално удавени от бурята, застигнала столицата днес.
Коментари Харесай

Водната стихия удави коли в столицата СНИМКИ

Коли са били безусловно удавени от бурята, застигнала столицата през днешния ден. Това демонстрират фотоси, публикувани от жители в обществената мрежа Фейсбук.

На фрагментите се виждат две машини, които са попаднали в огромна количество водата, която се събрала на улица с надолнище и без излаз.

Столичанин сигнализира, че произшествието е станало в кв. " Редута " на ул. " Боян Магестник " 4.

 

" Всяка пролет при всеки пороен дъжд се наводняват по няколко коли. От 20 години насам систематичното се пускат сигнали, че този сектор на улицата (краят й е без изход) се трансформира в канал и се нуждае от незабавна реорганизация, ремонт и отводнителни канали. Едва в този момент се стартира ремонт на част от улицата, само че като се изключи този, най-проблемен сектор, за който стана ясно, че още веднъж не  е плануван и за тази година (говорим за сектор от има-няма 200 метра) ", твърди Явор Николов.

Припомняме, че бурята усложни пътната конюнктура в София. По-рано през днешния ден падна и градушка, а гръмотевица порази човек в " Младост " 1.

Ледените парчета бяха с размерите на орех и първо удариха столичните квартали " Студентски град ", " Мусагеница " и елементи на ж.к. " Младост ". Бурята наводни някои улици в квартала.

Очаквайте детайлности!

Снимки: Явор Николов



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР