Двукратният шампион на турнира София Оупън Яник Синер (Италия) стигна

...
Двукратният шампион на турнира София Оупън Яник Синер (Италия) стигна
Коментари Харесай

Фаворитът за титлата е на полуфинал в София

Двукратният първенец на шампионата " София Оупън " Яник Синер (Италия) стигна до полуфинал, откакто победи австралиеца Александър Вукич с 6:2, 6:3 за час и 20 минути на корта.

Така младият италианец, който наподобява главен любимец за трета купа след отпадането на Григор Димитров, на следващия ден ще играе с спечелилия от мача Холгер Руне – Иля Ивашка.

В началото Вукич сътвори много проблеми и още в първия гейм имаше четири опция за пробив, само че не съумя да приключи нито една. Двамата си взимаха подаванията до 3:2, когато лидерът в схемата Синер съумя да пробие на 15, а по-късно направи и още един пробив за 6:2 и 1-0 сета.

Втората част беше още по-лесна за любимеца, защото дръпна с 3:0 гейма, по-късно и с 4:1. Вукич, който има два полуфинала през сезона, върна един пробив за 4:3, само че нямаше сили за нищо повече.

" Със сигурност беше тежък мач. Трябваше да бъда деликатен със сервисите, тъй като той го прави доста добре. Понякога моят начален удар беше добър, от време на време – не. Благодаря на хората, че пристигнаха и атмосферата е хубава тук. За мене това е особено място, специфичен шампионат. Но чакам на следващия ден да бъде още по-трудно с доста тежък противник ", съобщи в изявлението от корта Синер.
















































--> -->
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР