Двама мъже се сдобиха с обвинения след зрелищната спецакция на

...
Двама мъже се сдобиха с обвинения след зрелищната спецакция на
Коментари Харесай

Освободиха Папицата и Сальо след спецакцията в Поморие, шуреят на Очите - задържан

Двама мъже се снабдиха с обвинявания след зрелищната спецакция на ОДМВР-Бургас против наркоразпространението в петък в Поморие, написа Флагман.бг. Това са шуреят на Митьо Очите – Христос Янулис и неговият непосредствен приятел Богдан Рупанов. Другите арестувани Димитър Продромов-Папицата и Сальо са освободени от полицията.

Срещу брата на Антигона, прочут като Дядото и Рупанов са повдигнати обвинявания за насила. Според прокуратурата те са принуждавали 19-годишния Георги да извърши дейности срещу волята си, като са използвали за това мощ и закани. Ако бъдат приети за отговорни, двамата могат да получат до 6 години затвор.

Припомняме, че в петък, към обяд, при паралелни акции в Поморие бяха арестувани четирима мъже. Христос бе задържан при спецакция в дома си, а останалите трима бяха натръшкани зрелищно, откакто колата им бе блокирана на оживена улица в града.

Групата беше разследвана за похищение на възпитаник, който е принуждаван принудително да продава опиати. Тепърва ще излиза наяве дали обвиняването против бандата ще претърпи промени.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР