Дрон, натъпкан с експлозиви, е бил открит в горския пояс

...
Дрон, натъпкан с експлозиви, е бил открит в горския пояс
Коментари Харесай

Дрон с експлозиви стигнал Московска област

Дрон, препълнен с експлозиви, е бил открит в горския пояс в Богородския регион в Московска област . Това заяви държавната осведомителна организация ТАСС, базирайки се на източник от правоохранителните органи.

Няма информация обаче рухването на дрона по кое време вероятно се е състояло.

" Дрон, препълнен с експлозиви, беше открит паднал в Богородския регион покрай " Заря ", гласи точната информация на службите. 

Съобщения за " украински дрон " се появиха по-рано и в обществените мрежи. Каналът " База " твърдеше, че дрон със 17 кг експлозиви е паднал покрай Ногинск, който е административен център на Богородски градски регион, източно от Москва.

Според тази информация дронът е украинско произвеждане UJ-22 Airborn, дълъг 3,5 метра . Вероятно е паднал поради приключване на горивото . Също по този начин се показва, че дронът е бил открит от жена, участваща в кооператива, само че тя е разгласила единствено фотоси в общността, а други хора са се обадили в службите.

Украинските управляващи не са коментирали обстановката. По-рано те отхвърлиха да имат връзка с дроновете, които паднаха в Русия, в това число и един още веднъж в Московска област. Това се случи в края на февруари.

Информацията в държавната ТАСС е извънредно сбита. Посочва се, че останките от дрона са прибрани , като предстоят механически експертизи. В рамките на следствието следва да се откри чий е дронът, от къде е бил пуснат и за къде е летял.

Тази нощ офанзива с дронове е осъществена и в Севастопол - базата на съветските военноморски сили в Черно море, която е в Крим. И тази информация не е коментирана от украинска страна до този миг.
 Севастопол нападнат от морски дронове
Севастопол нападнат от морски дронове

Местните управляващи декларират, че офанзивата е отблъсната
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР