Древнокитайското учение по фън шуй ще ви помогне да организирате

...
Древнокитайското учение по фън шуй ще ви помогне да организирате
Коментари Харесай

Какво не бива да правите у дома: 10 основни забрани

Древнокитайското обучение по фън шуй ще ви помогне да организирате пространството на вашия дом и да го извършите хармонично. За да не притегляте негативната сила в живота си, следвайте главните забрани на преподаването и вашият дом ще се трансформира в място за възобновяване на жизнеността и силата.

Пространството в къщата за всеки човек играе значима роля. Знанията, насъбрани през вековете, ще ви оказват помощ да се отървете от всичко негативно и да запълните виталното пространство с позитивния енергиен поток.

Топ 10 фън шуй забрани

Забрана 1.

Избягвайте да окачвате огледала пред входната врата. По този метод вие възпрепятствате притока на силата във вашия дом. Огледалата, ситуирани в спалнята, въздействат отрицателно на брачния живот. Те са в положение да привлекат противници и неприятели във вашите връзки. Желателно е къщата да има огледало, отразяващо индивида в цялостен растеж без обособени фрагменти.

Забрана 2.

Никога не оставяйте кошчето за отпадък пред входната врата. Всякакъв прахуляк, нечистотия и непотребен отпадък отравят силата на пространството. Отървете се от ненужните неща, освобождавайки място за нови потребни и красиви придобивки, които скоро ще се появят във вашия дом.

Забрана 3.

Поправете всички счупени предмети, които смятате да употребявате. Хвърляйте предмети, които не подлежат на възобновяване, изхвърлете ги без жал. Това ще ви помогне да се отървете от отрицателната сила, привличайки благополучие и обилие в живота. Обърнете особено внимание на течащите кранове и тръби. Постоянно течащата вода не усилва щастието в дома ви, тъй че всяка теч би трябвало да бъде отстранена допустимо най-скоро.

Забрана 4.

Многостепенните подове в къщата служат и като пречка за свободното обикаляне на позитивна сила. Различните етажи на вашата къща способстват за раздробяването на ориста на части и това може да докара до неуспехи и проблеми в бизнеса и персоналния ви живот.

Забрана 5.

Опитайте се да се отървете от острите ъгли във вашия дом. Мебелите с изпъкнали ъгли е належащо да бъдат ориентирани по този начин, че точката на ъгъла да бъде ориентирана към празното пространство, а не към мястото на вашето евентуално местонахождение и отмора. Закачените лавици също провокират негативна сила, по тази причина е значимо да заоблите ъглите или да ги маскирате, да вземем за пример, с талисман от мъниста и монети.

Забрана 6.

Банята и тоалетната би трябвало да се поддържат чисти. Навременното разчистване и затворените порти ще ви оказват помощ да поддържате уют и комфорт в къщата. Ако имате домакински любим, за който има място във вашата баня, използвайте комарни порти, само че не оставяйте вратите на банята отворени.

Забрана 7.

Проветрявайте пространството в къщата. Колкото по-често държите прозорците отворени, толкоз по-често се възобновява силата на пространството. За да не станете жертва на настинки, проветрявайте къщата по време на вашето неявяване.

Забрана 8.

Правилната организация на работното пространство ще ви помогне да извършите отговорностите си доста по-продуктивно. Трябва да седнете с тил към стената без прозорци и порти. В краен случай блокирайте отворите, с цел да предпазите гърба си от приключването на сила. Компетентното нареждане на предметите върху масата ще ви обезпечи по-голяма продуктивност, а неналичието на непотребните такива ще ви помогне да се концентрирате и да не се разсейвате от главните задания.

Забрана 9.

Територията, намираща себлизо до вашата къща, би трябвало да бъде допустимо най-отворена. Растящите дървета и колите, блокиращи прохода, предотвратяват навлизането на позитивните енергийни потоци във вашия дом. Изключение вършат засадените дръвчета или шубраци, които заграждат входа от пътното платно. Същото важи и за пространството на вътрешните порти. Отървете се от ненужните неща, а работните обувки ги прибирайте на особено несъмнено място.

Забрана 10.

Преди да купите жилище, преценете близостта му с другите здания. Най-успешното местонахождение на къщата ще бъде съществуването на шадраван, площад или парк наоколо. За рисков квартал се смята гробище, затвор и болница. Тези „ съседи “ имат голямо поле на негативна сила, което може да усложни живота ви.

Променяйки пространството към себе си, вие променяте живота си към по-добро. Не забравяйте, че да постигнете благополучие в личния си дом не е толкоз мъчно. Достатъчно е да следвате препоръчаните рекомендации, с цел да превърнете дома си в място с позитивна сила!

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР