ДПС да преразгледа решението си за Пеевски и членството му

...
ДПС да преразгледа решението си за Пеевски и членството му
Коментари Харесай

Йордан Иванов, ПП-ДБ: ДПС да оттегли членството на Пеевски в конституционната комисия

ДПС да преразгледа решението си за Пеевски и участието му в конституционна комисия, тъй като това би провокирало блокаж в нейната работа.

Този апел насочи националният представител от " Продължаваме промяната - Демократична България " Йордан Иванов в ефира на БНР.

" Конституционното болшинство е значимо и има смисъл от това Движение за права и свободи да преразгледа решението си. Лично намирам за рационално да не се взривява в хода на тези договаряния и на това внимателно търсене на конституционно болшинство цялата обстановка в Народното събрание. Това е ход, който това осъществя ", акцентира Иванов.

" Реализирането на конституционна промяна по същността си знаем, че би трябвало да бъде гласувана с хора, които евентуално ще бъдат наранени от нея. В това се показва високата трудност на обстановката, в която се намираме. Ние не сме магьосници, ние имаме 63 народни представители. Ако имахме 160, щяхме да гласуваме самоуверено и без такива равнища на разговор, само че оттук нататък би трябвало да се търси въпросното болшинство - това е приоритет ", уточни Йордан Иванов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР