Доволни сме, че за първи път се събираме всички, макар

...
Доволни сме, че за първи път се събираме всички, макар
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС искат коалиционно споразумение в СОС, останалите - временен председател

„ Доволни сме, че за първи път се събираме всички, въпреки и без “Възраждане ” и Българска социалистическа партия, и започнахме да приказваме за огромния проблем-кризата в общинския съвет. Чухме позициите на обособените политически партии, останаха доста отворени въпроси и чакаме след Нова година още веднъж да се срещнем. ”

Това съобщи проф. Вили Лилков след срещата с политическите групи в СОС.

„ Оптимист съм, въпреки че тонът сред ПП-ДБ-СС и ГЕРБ-СДС беше много изострен, само че го одобрявам като положително начало. Смятам, че до 11 януари, когато ще е идващото съвещание на СОС, ще имаме решение. ” - разясни Лилков след което посочи каква е била позицията на ГЕРБ-СДС.

„ ГЕРБ-СДС оферират да има съдружно съглашение, до момента в който ние, основателите на срещата, и множеството от участниците виждат решението във краткотраен ръководител до приемането на бюджета ”, изясни Лилков.

Другият хазаин на срещата Карлос Контрера изясни, че се е сложил разновидността за краткотраен ръководител на СОС от ПП-ДБ-СС и ГЕРБ-СДС и при какви условия биха подкрепили това нещо, в случай че този ръководител не е от техните групи. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР