Дори по време на великия Месинг се смятало, че човешката

...
Дори по време на великия Месинг се смятало, че човешката
Коментари Харесай

Зодиакални знаци, които според Волф Месинг носят късмет

Дори по време на великия Месинг се считало, че човешката добрина прави света по-положителен и по-добър. Специалисти, работещи с хороскопи, прогнози и художници, открили коя зодия Месинг счита за добра и носи шанс.
Рак
Този зодиакален знак има динамичен темперамент. В същото време е в положение да обгърне с грижи, успокоение и помощ. Не всеки има опция да откри общ език с Рака, само че в случай че съумеете, тогава бъдете сигурни, че сте под действителна отбрана.
Ако се окажете в неприятна обстановка, Ракът, без значение от събитията, ще направи всичко, с цел да ви помогне. Да намериш подобен благ и сполучлив човек е необичайност. Но в случай че имате шанс, тогава в сложен миг звездите постоянно ще греят над главата ви, тъй като Ракът няма да ви напусне.
Везни
Везните обичат хармонията във всичко. Те се нуждаят от хора наоколо, които са уютни и комфортни. В отговор, представителите на тази зодия са подготвени да отвърнат със същото, и даже повече. Везните имат вяра, че никой не е отменил закона за бумеранга в живота. Затова се пробват оптимално да донесат единствено положително в нашия свят. Вълк Месинг означи, че даже и на чужд Везните са подготвени когато и да е да дадат положителни препоръки или думи за разлъка.
Риба
Фактът, че Рибите прекарват по-голямата част от времето си във вътрешния си свят, те се считат за странни. Според Месинг, точно те имат най-широката душа. Рибите в никакъв случай няма да оставят никого в неволя. Тези хора са способни да жертват благополучието си, в името на близки и познати. Късметът за Риби идва рядко, само че даже и тогава са подготвени да го споделят с останалите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР