Донорът с дълбоки джобове на Университета на Пенсилвания Джон Хънтсман

...
Донорът с дълбоки джобове на Университета на Пенсилвания Джон Хънтсман
Коментари Харесай

Мегадонорът на UPenn Джон Хънтсман: Училището трябва „напълно да прекъсне връзките си с настоящото ръководство“

Донорът с дълбоки джобове на Университета на Пенсилвания Джон Хънтсман младши заплаши да затвори чековата си брошура, в случай че неговата алма матер не прекъсне „ изцяло връзките си с сегашното водачество. ”

„ Ние сме закотвени в предишното, до момента в който попечителите не се засилват и изцяло прекратят връзките си с актуалното управление. Точка “, сподели някогашният губернатор на Юта в изказване за CNN в четвъртък.

„ Нека създадем по този начин, че тази страхотна институция да блесне още веднъж “, добави Хънтсман, който също е бил дипломат в Китай и е гласен по отношение на възраженията си против отговора на президента на UPenn Лиз Магил против антисемитизма в учебното заведение на Ivy League.

„ На този стадий това даже не е противоречиво. Просто елементарен тест за просветеност “, сподели Хънтсман пред CNN за заместването на Магил, който пое поста предишния юли.

Призивите за смяна на управлението в университета експлодираха след свидетелските показания на Магил в Конгреса за антисемитизма в кампуса, когато тя беше доста...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР