Домът ни не само е мястото, което свързваме със семейство

...
Домът ни не само е мястото, което свързваме със семейство
Коментари Харесай

Тези вещи в дома ни изпиват енергията ни

Домът ни освен е мястото, което свързваме със семейство и уют, само че и мястото, където държим всички нужни движимости. Понякога обаче държим и тези движимости, за които ще си приказваме през днешния ден, които освен са ненужни, само че и изпиват силата ни и е по-добре да се отървем от тях по-бързо.

Следващия път, когато влезете в някоя стая обърнете внимание по какъв начин се чувствате, пишат от jenata.blitz.bg. Харесва ли ви атмосферата, която ви заобикаля? Приятно и умерено ли се чувствате или пък нещо ви тормози и нервира? Ако последното е налице, то може би би трябвало да помислите кое тъкмо е източникът на неприятните страсти. В идващите редове ще ви дадем няколко образеца с предмети, които могат да са енергийни вампири.

Семейни наследства и дарове
След като баба ви и вуйна ви с най-хубави планове и чисто сърце са ви подарили нещо, то това не значи, че би трябвало да го държите постоянно на видно място. Според психолозите множеството хора се срамят да се отърват от фамилните наследства и не престават да ги пазят с години, без даже да ги харесват. В резултат на това тези неща ни карат да се усещаме зле без даже да го осъзнаваме.

Детски играчки
Не става въпрос единствено за няколко играчки, а за цялата лавина от играчки и рисунки, които безусловно затрупват цялата къща. Много постоянно съществуването на доста играчки ядосва родителите, провокира неспокойствие и безпокойствие, усилвайки чувството, че нещата излизат отвън надзор и се чувствате изцяло безпомощни.

Книги, които повече няма да прочетете
Книгите въодушевяват, провокират мощни страсти, въздействат на характера, настройките ни и от време на време ги помним цялостен живот. Опитваме се да спасим най-обичаните, само че има и такива, които не са ни повлияли и не свързваме с значими моменти от живота. Не би трябвало да пазим безусловно всичко. Понякога книгите провокират отрицателни страсти. Добре е да ги приберете на не изключително видно място.

Неща от детството
Може в никакъв случай да не съумеете да изхвърлите обичаната си кукла или плюшено мече, само че детските играчки носят прочувствена тежест. Отдавна не изпитвате такива усеща към това мече, каквито сте имали като деца.

Огледала
Твърде доста огледала в дома водят до безпокойствие и стрес. Това споделят откриватели от Лондон. Според тях човек, който постоянно вижда отражението си и поглежда към себе си, е по-тревожен и комплексиран за външния си тип. Естествено, това не значи да махнете всички, само че е добре да се ограничите до 2-3 в цялото жилище.

Плътни пердета
Плътните пердета вършат хола по-мрачен и събират доста прахуляк. Колкото по-масивни са те, толкоз по-тежка е атмосферата в къщата. Разбира се, има и изключения. В множеството случаи ще се почувствате добре от по-ефирни и нежни пердета.

Грешен цвят на стените
Отдавна е потвърдено, че цветът въздейства на настроението на човек. Знаем, че алените и оранжевите нюанси са дейни, а сините и зелени са релаксиращи Сивото и бежавото са неутрално.

Счупени предмети
Всеки път, когато отворите кухненския долап, се натъквате на пукната чаша? Може би доста я обичате тя основава неподходяща сила в живота.

Предмети с надписи
Както халбите да вземем за пример или възглавниците. С течение на времето те омръзват и стартират да нервират. Добре е да ги хвърлите, без да се замисляте дори.

Вижте още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР