Докато Ричард Величков мечтае да е богат и известен, се

...
Докато Ричард Величков мечтае да е богат и известен, се
Коментари Харесай

Ричард остана без работа след резила във ВИП Брадър

Докато Ричард Величков мечтае да е богат и прочут, се разсъни незает.

Участникът във ВИП Брадър ще бъде уволнен от фитнес залата Пулс, където работеше като инструктор, поради уронване имиджа на клуба. Собственикът на центъра Паскал не желае в редиците си "супер презрян " инструктор, който си прави реклама на гърба на дамите.

От управата на елитния клуб се изнервили, че мъжагата може да падне толкоз ниско и да ръси нелепост след нелепост, която след това феновете да свързват с техния фитнес. Позорният облик на Величков даже въодушеви песента Супер презрян, която към този момент е с рекорден брой гледания в нета.

Заради изцепките си Ричард стана воин и на безчет вицове и колажи. След неприятния процес на събитията, трудовият контракт на Мистър София 2018 ще бъде преустановен.

Още с влизането си във ВИП Брадър Ричард разгласи, че има една цел в живота си - да бъде прочут и хората по улиците да го разпознават и да желаят да се снимат с него.

А феновете през смях разясняват, че е постигнал задачата си. "Стана прочут, само че не с положително, а с палячовщина. Никой мъж няма да пусне жена си да тренира при него и точно това е измежду претекстовете за изгонването му от фитнеса ", разяснява източникът ни, предават от Уикенд.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР