Огромни тълпи са посетили магазина Diddly Squat Farm на Jeremy

...
Огромни тълпи са посетили магазина Diddly Squat Farm на Jeremy
Коментари Харесай

„Отдадох £53 в магазина на Clarkson`s Farm – но високата цена не беше най-голямото ми разочарование“

Огромни тълпи са посетили магазина Diddly Squat Farm на Jeremy Clarkson след дебюта на шоуто на Amazon Prime Clarkson’s farm през 2021 година и е бил в центъра на няколко реда с власт.

Звездата на Top gear, 63, се сблъска с доста трудности по пътя, в това число справяне с локалните управляващи - от разширение на паркинга на неговия селскостопански магазин до опит да отвори ресторант на място. Съвсем неотдавна, което феновете можеха да видят в третия сезон на „ Фермата на Кларксън “, на звездата беше връчено уведомление за наложително осъществяване върху неговия фермерски магазин от регионалния съвет на Западен Оксфордшир.

Това значи, че съветникът Чарли Айрланд би трябвало да одитира магазина за ферми и да попречи на приятелката на звездата Лиза Хоган да наруши разпоредбите, като съхранява артикули, създадени на повече от 26 благи. Но за благополучие Алекс Еванс от The Express съумя да посети Farm Shop в Чипинг Нортън, в Котсуолдс, преди този финален възторг, и похарчи малко положение за локални...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР