До нас достигат всички искания, били те и доста разнопосочни.

...
До нас достигат всички искания, били те и доста разнопосочни.
Коментари Харесай

Даниела Дариткова: Готови сме за диалог с младите хора от протеста

До нас доближават всички претенции, били те и много разнопосочни. Готови сме за разговор с младите, неполитизирани хора на митинга.
Това съобщи в предаването ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ доктор Даниела Дариткова. 
По думите ѝ сега няма задоволително учредения, които да се акцентират като причина за настояването на оставка на кабинета " Борисов " 3. Седем месеца преди постоянните избори, в изискванията на заплашваща икономическа рецесия и вилнееща здравна такава, е рисковано да се пристъпва към оставка, служебно държавно управление и образуване на избори, посочи доктор Дариткова. Тя сподели, че властта не може да отговори на всички спорадично изказани претенции за смяна и даде образец с желанието за привикване на Велико национално заседание и смяна на Конституцията. 
Председателят на парламентарната група на ГЕРБ уточни, че на митинга има значително политически водачи - наред с многото млади и неполитизирани хора. " Да, България " е на митинга, " Отровното трио ", виждаме представители на партии, които занапред търсят своята легитимация, госпожа Манолова, обявиха се представители на АБВ, сътрудниците от Българска социалистическа партия. Но виждаме и изобретателни младежи, които търсят вероятност в България, изясни доктор Дариткова.
За мен е в действителност проблем, че този разговор с младежите се е скъсал някъде във времето и аз в действителност имам вяра, че с тях можем да намерим тематика за диалог, в случай че те по някакъв метод се обединят и структурират своите претенции, безапелационна бе Даниела Дариткова.
Според нея претекстовете на Българска социалистическа партия за вота на съмнение са били лозунги и мантри, които припомнят на други времена, а в цитираната от тях " Визия за България " няма нито един ред за справяне с корупцията. ГЕРБ има потребност от мощна съпротива - такава, която да бъде същински коректив в ръководството, само че Българска социалистическа партия е изхабена от вътрешни борби, сподели още Дариткова.
За записите и фотосите, които се свързват с премиера Борисов, за рецесията COVID-19 и средствата от Европейски Съюз - гледайте целият диалог с доктор Дариткова във видеото:
Сподели с твоите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР