Дни след като стана майка за втори път, супермоделът Кандис

...
Дни след като стана майка за втори път, супермоделът Кандис
Коментари Харесай

Кандис Суанпоул показа новородения си син

Дни откакто стана майка за повторно, супермоделът Кандис Суапоул показа фрагменти с новороденото си момченце.

Блондинката сподели дребният Ариел, до момента в който е в прегръдките на брат си Анака. “Това са най-ценните дарове, които животът ми даде. Аз съм щастлива жена да бъда майка, с цел да ги направлявам по пътя в това нещо, наречено живот… Сега те постоянно ще се имат един различен,” написа Кандис под една от фотосите.

Друг кадър демонстрира Анака с мъника, който седи в скута му, до момента в който той му се любува с братска обич. “Чиста обич,” е отбелязала Суанпоул.

Южноафриканският модел показа новината, че още веднъж е станала майка предишния вторник в обществената мрежа Instagram. Тя го направи още веднъж със фотография, на която държи ръката на бебето с думите: “Благословена”.

По-късно моделът написа: “Много ви благодаря за пожеланията ви… Нашият дребен мъж се роди вкъщи тази заран и не може да бъде по-съвършен”.

Кандис и нейният другар, който също е модел – Херман Николи, са дружно повече от 13 години. Те се сгодиха през 2015 година, когато русокоската показа, че желае да има “куп деца”. “Не възнамерявам прекалено много бъдещето. Вярвам в ориста и това, което се случва, само че несъмнено желая да продължа кариерата си, до момента в който строя и семейство, тъй като в действителност обичам това. Определено желая да имам куп деца.”

Снимки може да видите в Галерията ни!

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР