Автомобилът се продава, цената е около 750 000 евро Първият

...
Автомобилът се продава, цената е около 750 000 евро Първият
Коментари Харесай

Шофьори точат лиги по убийствено Ферари, ето къде е засечен джипът

Автомобилът се продава, цената е към 750 000 евро

Първият джип на " Ферари " върви по пловдивските улици. Лъскавият звяр бе видян и сниман от пловдивчанин и за броени минути се трансформира в тематика №1 освен в града, а и в цялата страна. Ферарито е модел " Purosangue " и е с немски номер. Това е първият SUV на компанията. Цената му е към 650-750 000 евро, като джипът е малко по-скъп втора употреба, тъй като мераклиите за нов пък би трябвало да чакат дълго, с цел да седнат зад кормилото и да натиснат газта.

Със сигурност това е единственото сходно " Ферари " в Пловдив, може би и в страната. Заснето е в региона на Гребната база. " Истинска атракция си е. Да настръхнеш от кеф ", разясняват пловдивчани. Припомняме че, под капака на Purosangue има V12 мотор със 725 к.с. и 716 Нм макс. въртящ миг.

Всичко това - без електрификация или турбокомпресор. Мощността отива към четирите колела посредством осемстепенна трансмисия с два съединителя. Максималната скорост е 310 км/ч, а от място до 100 км/ч спринтира за 3,3 секунди. Въпреки това в “конюшнята ” няма да трансформират проектите си, не и фрапантно, тъй като желаят да запазят ексклузивността на модела, а не да го трансформират в масовка.

Поне това споделяха на презентацията в средата на септември, предава trafficnews.bg. Новото ферари е благосъстоятелност на автомобилния дилър " AutoHaus BG ", а съгласно притежателя на компанията Ангел Кьосев ползата към автомобила е доста огромен. Кой ще седне зад кормилото на " Чистокръвния " следва да разберем.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР