Южнокорейският държавен енергиен монополист преговаря с правителството на Обединеното кралство

...
Южнокорейският държавен енергиен монополист преговаря с правителството на Обединеното кралство
Коментари Харесай

Южнокорейският държавен енергиен монополист преговаря за изграждането на нова ядрена централа в Обединеното кралство

Южнокорейският държавен енергиен монополист договаря с държавното управление на Обединеното кралство за построяването на нова атомна електроцентрала край крайбрежията на Уелс, което може да бъде огромно подтик на проектите на Англия за нов нуклеарен флот.

Kepco организира полемики на ранен стадий с английски публични лица за ново оборудване в обекта Wylfa в Англиси и се чака министерска среща тази идната седмица, съгласно хората са осведомени по въпроса.

В бюджета си за март канцлерът Джереми Хънт разгласи, че държавното управление ще купи консервирания обект и още един от Hitachi за £160 милиона. През 2019 година японската индустриална група се отхвърли от проектите си за създаване на нуклеарен план в Wylfa, отписвайки £2,1 милиарда в процеса.

Ходът на Хънт имаше за цел да улесни нова договорка с нов сътрудник от частния бранш за създаване на електроцентрала в Wylfa, което може да даде подтик на проектите на държавното управление да размени настоящия застаряващ флот от атомни електроцентрали на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР