Дневен хороскоп за 11.06, четвъртък, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 11.06, четвъртък, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Представителите на няколко зодии днес не бива да поемат рискове

 Дневен хороскоп за 11.06, четвъртък, направен от Светлана Тилкова - Алена



ОВЕН


Поставете началото на нова активност. В деловите връзки и при разискване на идно подписване на контракти се доверете на възприятието си за самозапазване. Въпреки сполучливият в материално отношение ден са вероятни финансови загуби. Безработните да си потърсят работа посредством познати или в интернет. Заради ваши залитания в извънбрачни връзки се обрисуват съществени проблеми и недоразумения в фамилията, тъй като сте били въплъщение на верността и внезапно сте се трансформирали неузнаваемо. Сексуалните ви връзки са унищожени, поради обидата, която сте нанесли на обичаните си хора. 

ТЕЛЕЦ

Не ви се занимава с нормалната работа и по тази причина ви се коства изморителна, изключително през днешния ден. Винаги сте се справяли. Ще съумеете и през днешния ден. Проблемите на работното си място разрешете в точния момент. Успехът е с вас. Поемете самодейността за промени, в случай че се постанова. Ще се наложи да се натоварите с повече отговорности. Очаквайте материални триумфи. Подвластни сте на мощни усеща, за които не сте подозирали. Тази е повода за изневярата ви, която ще ви сътвори проблеми и ще е мотив да съжалявате, че сте затръшнали вратата към постоянните си интимни връзки или даже към брака си.

БЛИЗНАЦИ

Проявете такт и самообладание, в случай че се пробват да ви ядосват или да ви натоварят с спомагателна работа, само че не се изявявайте като добродушни наивници. Имате опция да обсъдите с сътрудниците си по кое време да преминете на нова работа, даваща ви опция за професионално израстване. Не пропускайте шансът си.  В положение сте да постигнете естетика връзките с обичаните си хора, стига да се преценявате с техните стремежи без да допускате невъздържание с претенциите им. Сексуалните наслаждения гарнирайте с сантиментална вечеря и чаша хубаво вино.

РАК

Предстоят ви потребни срещи и триумф, в случай че се занимавате с бизнес или с търговия. За следващ път имате опция да попълните банковата си сметка. Смело се заемете с новите си задания, които ще ви донесат триумф. Не се колебайте да изкажете мнението си и да дадете препоръки на сътрудниците си, които да са в интерес на всички. Не бива да забравяте, че импулсивността в интимните връзки е безпричинна и може да засегнете обичаните си хора, макар че вас не е типично държание, само че в този момент може да се случи. Не си позволявайте по-бурен секс. Ще ги отблъснете.

ЛЪВ

Работете без да отклонявате вниманието си и ще жънете триумф, какъвто от дълго време очаквате. Изненадващо ще ви създадат предложение за нова работа, само че не се радвайте преждевременно и не давайте позитивен отговор. Проверете дали изискванията ви задоволяват. Не е във ваша изгода да изяснявате връзките с сътрудниците си. Възможно е усложняване на връзките в фамилията, по тази причина бъдете изключително деликатни към околните си. Не подлагайте възприятията им на подозрение. Ако имате желание да изяснявате връзките си в леглото, по-добре се откажете от секса, тъй като ще е изпълнен с неприятни мигове.

ДЕВА

Промените в живота ви постановат нуждата да изясните връзките си на работното място. Бъдете деликатни с сътрудниците си, с цел да не засегнете гордостта им. Отново сте подвластни на страстта. Не давайте неизпълними обещания. Завършете започнатото в деня, тъй като другояче ще го проточите във времето и ще претърпите загуби. Обърнете внимание на обичаните си хора, които страдат от неналичието на време за сантиментални мигове поради следващите месеци на ваша непрекъсната служебна претовареност. Вечерта се приберете с обичаното ви вино и след сантименталната вечеря се отдайте на приятни полови мигове.

ВЕЗНИ

На вашето работното място се чувствате в стихията си.  Не рискувайте с инициативи, а завършете започнатото. Отношенията с сътрудниците ви са хармонични. Всичките ви професионални хрумвания ще бъдат подкрепени, в случай че ги поднесете без опит да наложите мнението си. Обещайте на хората, които ви поддържат, че ще споделите с тях приходите си. Сериозни са проблемите в връзките с обичаните ви хора. Следобедът ви предлага нови запознанства и сантиментални увлечения, изключително в случай че сте на плажа. Не правете прибързани опити за доближаване и за полови преживявания с малко познати сътрудници.

СКОРПИОН

Без съмнение анализирайте постигнатото и преценете равнището, което сте достигнали. Направете бъдещите си проекти. Очаквайте финансови приходи. Вашата интензивност ще окаже въздействие върху работата ви. Възможна е финансова облага, плод на признато преди време делово предложение. Бъдете виновни в този ден към отговорностите си вкъщи благи дами. Не приемайте покана за вечеря в дома на новите си познати, тъй като сигурно ще приключи със секс, който след време ще ви накара да страдате.

СТРЕЛЕЦ

Денят ви носи триумф, в случай че не рискувате и не се ядосвате, че работите по-бавно от предстоящото. Отложете деловите срещи и диалозите с управлението, изключително в случай че са свързани с обмисляне на вложения. Не проявявайте припряност. Внимавайте и не бъдете нападателни към сътрудниците си, тъй като ще си спечелите неприятели даже и измежду тези, които ви поддържат. Вечерта очаквайте приятни вести, свързани с сантиментална среща и изясняване на възприятията ви с обичаните ви хора. След като си докажете, че се обичате, сексът ще ви зареди със сили и положително въодушевление.

КОЗИРОГ

Успявате най-вече в материално отношение. Оглеждайте деликатно финансовите документи, в случай че от вас зависи подписването им през идната седмица, когато ще е вероятни. Решителните ви дейности са в несъгласие с мнението на вашите близки. Ще създадете спор. Интимните ви сътрудници се усещат все по-привлечени от вас. Не ги наранявайте с претенции и като задавате неуместни въпроси, в случай че не сте сключили брак, с цел да не се окажете самотни. Ако сте правилни и откровени в възприятията си, ви чакат незабравими интимни преживявания и здравословен секс. 

ВОДОЛЕЙ

Отново сте във властта на страстта, която ви вреди. Ако сте заети с креативна специалност денят ви няма да е сполучлив. Ще се наложи да извършите промяна на проектите си, макар че не ви е прелестно. Ще се сблъскате с компликации, свързани са с хора, от които зависи по-нататъшната ви сполучлива работа, само че са показали неучтивост. Емоцията ви пречи да сте благи и да показвате възприятията си без импулсивност и експанзия. Рискувате да отблъснете обичаните си хора. Стремежът ви да вкарате новия си сътрудник в леглото, единствено с цел да докажете какъв брой сте сексапилни, е във ваша щета.

РИБИ

Напрегнати сте, само че триумфът е с вас. Не отхвърляйте помощ в профил и се отдайте на дилемите ви свързани с общата ви работа с вашите сътрудници. Ще получите хвалба, последвана от парично подучване. Отложете плануваното пътешестване. Търпеливо преодолявайте незначителните неприятности, с цел да не ви пречат на работата. Прекарайте деня измежду фамилията си. Не се опитвайте да налагате на обичаните си хора правила на държание и не ревнувайте. Няма по какъв начин да сте щастливи в леглото, в случай че не приемете желанията на интимния си сътрудник.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР