Днес автомобилните гиганти BMW Group и Daimler AG обяви, че двете

...
Днес автомобилните гиганти BMW Group и Daimler AG
обяви, че двете
Коментари Харесай

BMW Group и Daimler AG заедно ще създават автономни технологии от ново поколение

Днес автомобилните колоси BMW Group и Daimler AG обяви, че двете компании ще обединят силите си и ще работят дружно по разработката на последващо поколение технологии за самостоятелно ръководство.

Новото съдействие сред BMW Group и Daimler AG ще бъде дълготрайно, като главната му цел ще бъде основаването на гъвкава платформа, която да генерира висикотехнологични решения с кратък срок на пазарно лансиране.

Гигантите, които са подписали меморандум за съгласие за новото си общо начинание, чакат технологията от ново поколение да е подготвена за пазарно лансиране към 2025 година, като предложи на потребителите асистирано управление и самостоятелно придвижване (Ниво 3 и Ниво 4) по високоскоростни пътища, както и нови решения по повод на автоматизираното паркиране.

От BMW Group и Daimler AG анонсират също по този начин, че двете страни разискват разновидности за евентуално разширение на сътрудничеството си, което да се изрази в лансирането на системи за автономно управление от равнище 5- без нужда от наличие на лидер, които да намерят приложение за приложимост както при движение по автомагистрали, по този начин и в градска среда.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР