Днес актрисата разкри пред Мон Дьо какво й е помогнало

...
Днес актрисата разкри пред Мон Дьо какво й е помогнало
Коментари Харесай

Малцина Знаят За Това! Ани Пападопулу Разказа Какъв Кошмар Е Преживяла!

Днес актрисата разкри пред Мон Дьо какво й е помогнало да се оправи с анорексията, както и компликациите пред това да си дамата на доцент Банков. Историята на Ани Пападопули е „ една история за пътя на анорексията, история за една лекарска неточност, която коства живота на първото й дете, история за недоумение, за меланхолия “. Така Мон Дьо разказа тъжната страна от живота на актрисата.

Според Ани Пападопулу, всички нещастни събития и депресивни положения в нейния живот са били, с цел да й се случи нещо хубаво по-късно. Още от ученичка актрисата не се усеща щастлива. „ Бих споделила, че бях много подтиснат човек “, споделя тя. Казват на Ани, че е дебела и в никакъв случай нищо няма да стане от нея. Тези думи се отразяват доста тежко на самочувствието на актрисата и тя стига до анорексично положение. Следствие на отслабването актрисата има и доста здравословни проблеми.

Ани съумява да се съвземе от тежкото положение, в което се намира с помощта на ученичките на Лидия Ковачева. Те съумяват да я върнат в естествена физическа кондиция. И когато влиза в НАТФИЗ към този момент всичко се възстановява. Тогава актрисата среща Стоян Радев – някогашен брачен партньор на актрисата и татко на детето й. Пападопулу упреква само себе си за проблемите си, които към този момент са надалеч зад тила й.

Ани споделя също, че и до ден сегашен е склонна „ да бъде мачкана “, с цел да няма проблеми с никого.

Тя приказва и за новата си роля в сериала „ Откраднат живот “ – на Ева, дамата на доцент Банков. Ани не крие, че се тормози първоначално, само че получава поддръжката на Юлиан Вергов и по този начин нещата се получават.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР