Днес, 13 февруари, крал Чарлз се завърна заедно със съпругата

...
Днес, 13 февруари, крал Чарлз се завърна заедно със съпругата
Коментари Харесай

Очакваш Чарлз, получаваш Камила

Днес, 13 февруари, крал Чарлз се завърна дружно със брачната половинка си Камила в Лондон. Двамата влязоха в Кларънс Хаус, откакто прекараха уикенда в замъка Сандрингам, където даже посетиха неделната работа в църквата.
 Крал Чарлз с първи думи и първа обществена поява след оповестяването на диагнозата рак
Първите думи на Чарлз след диагнозата рак

Демонстрира мощен дух

Причината за завръщането им са идните процедури на Чарлз по отношение на раковата му диагноза, както и уговорените срещи с личния състав му. Междувременно излиза наяве, че кралицата-консорт ще поеме някои от неговите задължения в идните месеци.

Камила ще съставлява крал Чарлз на някои от най-важните събития в кралския календар, измежду които са Денят на Общността на нациите и службата на Велики четвъртък, изключително значима за англиканската черква.
 Снимка 652815

75-годишният Чарлз ще продължи да извършва формалните отговорности, да получава регулярна информация за работата на държавното управление, да подписва документи и да организира публични телефонни диалози, само че няма да взе участие в обществени събития.
 Снимка 647486

Затова и работата на 76-годишната Камила ще се окаже значима в този интервал. На службата за Деня на Общността на нациите, който се пада на 11 март, тя ще съставлява брачна половинка си, като ще има поддръжката на някои от останалите членове на кралското семейство. Очаква се принц Уилям да насочи формалното послание от името на татко си.
 Крал Чарлз и Камила на публично посещаване в Австралия
Когато различен заяви проектите на Чарлз и Камила

Кралят и брачната половинка му имат прецизен график

Кралският календар предвиждаше публично посещаване на Чарлз и Камила в Канада през май, както и такова в Австралия, Нова Зеландия и Самоа по-късно през годината. Не е ясно дали тези пътувания са анулирани, както и няма оповестена дата за завръщането на краля към обществени събития, пишат Royal Central.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР