Джорджина Родригес пренесе драмата във Венеция. Дългогодишната приятелка на Кристиано

...
Джорджина Родригес пренесе драмата във Венеция. Дългогодишната приятелка на Кристиано
Коментари Харесай

Защо всички говорят за Джорджина Родригес

Джорджина Родригес придвижи драмата във Венеция. Дългогодишната другарка на Кристиано Роналдо се появи на аления килим на 80-ия кино фестивал във Венеция и за следващ път накара всички да приказват за нея. Преди да участва на премиерата на Enea, тя театралничи за фотоси, обута в черни лачени ботуши. Обувките й се отличаваха със подострен връх и дебела платформа.
 Джорджина Родригес и Кристиано Роналдо - усмихнати и щастливи по време на фамилната им почивка
Семейно, само че и секси - ето по какъв начин си почиват Джорджина и Роналдо

Португалският футболист и фамилията му се отдават на заслужена отмора

Родригес съчета ботушите със зашеметяваща алена рокля, която се отличаваше с дълъг шлейф, както и набрана част по целия корсаж. Дрехата включваше и сърцевидно деколте със свършек отвън раменете. Родригес съчета роклята с бели оперни ръкавици и огромна ослепителна диамантена огърлица, както и подобаваща гривна и пръстен.

Преди да се разноски по аления килим, испанската инфлуенсърка беше забелязана да идва на фестивала, като носеше червени токчета с каишки, съчетани с подобаваща мини рокля. Роклята й е направена от алена материя с омбре резултат върху подгъвите, преливащи в оранжеви и жълти нюанси, означават от Footwear News.
 Снимка 632911

Що се отнася до мода, избира вталените модели за публични събития. Тя постоянно избира обувки с изострен връх с разнообразни модели и текстури за всеки мотив от дизайнерски марки като Maison Valentino, Christian Louboutin и Louis Vuitton. Родригес също взе участие в доста акции през годините, като да вземем за пример за марката за бански костюми Yamamay и швейцарският бранд за часовници и бижута Chopard.
 Снимка 632912

Филмовият фестивал във Венеция включва интернационалните филми и късометражни филми, дебютиращи за новия сезон. 80-ото годишно събитие също се организира по време на стачката на сценаристите на Холивуд, която има сегашни краткотрайни съглашения, позволяващи на актьорите от Съединени американски щати въпреки всичко да се появят на събитието.
 Снимка 632914

Освен многочислените министър председатели - в това число Maesto, Priscillа и Ferrari, седмицата ще приключи със своята звездна церемония amFar, включваща осъществявания на Леона Луис и Рита Ора.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР