Джордж Ръсел се справя отлично на пистата във Формула 1,

...
Джордж Ръсел се справя отлично на пистата във Формула 1,
Коментари Харесай

Ръсел не успял да вземе шофьорска книжка от първия път

Джордж Ръсел се оправя чудесно на пистата във Формула 1, само че зад кормилото на естествен автомобил е имал непредвидени за авто водач компликации. Бащата на Джордж – Стив, описа за първите такива проблеми.

„ Пилотите във Формула 1 са страхотни на пистата, само че на естествените пътища са надалеч от равнището на бащите им – съобщи Стив пред вестник The Times. – Когато аз возя Джордж той постоянно ми споделя да понижа, когато се приближаваме към кръстовище. В същото време майка му доста обича Джордж да я изведе на разходка с колата и да я повози по-бързо. ”

Стив Ръсел описа и за първия и несполучлив опит на Джордж да изкара шофьорска брошура.
 Мерцедес ще вкара подобренията от Мерцедес ще вкара подобренията от " Имола " в Монако
„ Това е може би единственият случай в живота на Джордж, в който той не беше вложил задоволително старания в нещо – напомни си Ръсел-старши. – Беше на 17 и не съумя да изкара шофьорския си изпит. Тогава Джордж смяташе, че е изцяло задоволително, че е страховит пистов водач и това ще му подсигурява книжката. След изпита се прибра гневен у дома и искаше да се върнем назад при изпитващия го инструктор, с цел да поспорят за какво е бил разкъсан. Това въобще не мина добре. ”
 Марио Андрети: Леклер може да е международен първенец Марио Андрети: Леклер може да е международен първенец
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР